Connect with us

Musikk

Rockfest 2021 – En av Nordens største rockefestivaler avlyser!

Published

on

Photo credit: Rockfest 2021 official festival line up poster

Rekken av store musikkfestivaler som bekrefter å avlyse årets arrangementer fortsetter. Denne gang er det en av Nordens største rockefestivaler, finske Rockfest som bekrefter å avlyste årets arrangement. Festivalen som var planlagt arrangert i perioden 10 – 12. juni i byen Tampere har de siste årene vokst til å bli en av Nordens største rockefestivalen med over 50 000 publikummere.

Festivalen sier følgende i sin offisielle bekreftelse for avlyningen:

? «Vi har triste nyheter – igjen. På grunn av Covid-19 situasjonen er vi ikke i stand til å organisere Rockfest 2021. Helsen til vårt publikum, artister og produksjonsteam er nøkkelverdien for oss og vi ønsker å holde alle trygge. Rockfest 2022 annonserer line-up så raskt som mulig. Dersom du ønsker kan du beholde din Rockfest 2020-2021 billett og du har billett klar til Rockfest 2022, det er ingen grunn til å bytte billett. Eller så kan du få refundert om du velger det. Les ofte stilte spørsmål på vår hjemmeside på engelsk angående Rockfest billettrefusjon og all annen info: www.rockfest.fi/ukk Vi er hinsides skuffet over at det i år igjen ikke blir Rockfest, og det vet vi at dere også er. Faen ta denne dritten! Men på grunn av den nåværende situasjonen med Covid-19 må vi fokusere på det viktigste, sørge for at alle holder seg trygge. La oss ikke falle i fortvilelse. Vi kommer tilbake sterkere enn noensinne og nyter en perfekt helg på Rockfest » ?

Slik var årets Rockfest foreløpige 2021 lineup før avlysningen:

Les også: Greenfield Festival 2021 avlyser

Les også: Download 2021 er avlyst

Les også: Festivalen Graspop Metal Meeting 2021 avlyses

Les også: Inferno Metal Festival 2021 er avlyst

Les også: Hellfest 2021 er offisielt avlyst

Les også: Gigantfestivalen Coachella avlyser

Les også: Aerosmith & Rival Sons avlyser årets felles Europaturne

Les også: Glastonbury Festival 2021

Har kan du holde deg oppdatert på alle internasjonale rockefestivaler

I Norge er det foreløpig kun by:larm og Inferno Metal Festival som har avlyst. Av store enkeltkonserter fikk vi som forventet i forrige uke bekreftet at Rammstein sin gigantiske konsert som kunne blitt tidenes feteste konsertopplevelse i år på Leangen Travbane i Trondheim 25. juni, blir avlyst og flyttet til 2022. Den gode nyheten er at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som har billett til Trondheim, vil få nye billetter til showet i Oslo. 

Les også: Rammstein avlyser i Trondheim og flytter til Oslo

Her kan du holde deg oppdatert på alle norske festivaler

Hvem tror du blir den neste festival som avlyser?

Gi oss dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside