Connect with us

Musikk

Inferno Metal Festival 2021 avlyses

Published

on

Photo credit: Jay Wennington / unsplash.com/@jaywennington

Festivalarrangøren for Inferno Metal Festival har nå med stor beklagelse sendt ut en egen pressemelding der de bekrefter at årets planlagte festival dessverre må avlyses:

Dessverre så kan ikke Inferno 2021 gå som planlagt på grunn av situasjonen med Covid-19-pandemien og restriksjonene rundt pandemien. Igjen vil vi takke alle våre partnere, crew og frivillige for alt samarbeid i forbindelse med Inferno 2021 og vi håper alle ser frem mot Inferno 2022. Inferno 2022 vil bli avholdt 14. – 17. april 2022.

Festivalen informerer videre om at de har vært i samtale med alle band som skulle opptre på Inferno 2021 og tilbudt de om å spille i 2022. De ønsker å takke alle band som har takket ja til å spille på festivalen i 2022. Så langt har de fått bekreftet:

Kreator, Mayhem, Venom, Ihsahn, Kampfar, Ved Buens Ende, Vreid, Cadaver, Myrkskog, Entombed A.D., Asphyx, Benighted, Bølzer, Dark Fortress, Tulus, Whoredom Rife, Djerv, Hamferd, Dyscarnate, The Great Old Ones, 1914, Sylvaine, Asagraum, Nyrst, Isvind, From The Vastland, Regarde Les Hommes Tomber, Nachash, Ulvehyrde, Kosmos Brenner, Sovereign, Gnida, Eridu, Zifir, Solbrud, Xenoblight, Oranssi Pazuzu

Årets promovideo får dermed fungere som en teaser for 2022:

Det informeres videre om at de som ønsker å flytte over billetten til neste år ikke trenger å gjøre noe da billettene for 2020/2021 vil være gyldig for Inferno 2022. De som ønsker refusjon for billetten, kan få det i en periode fra 1. mars. Detaljer rundt refusjon vil bli sendt ut på epost til billettkjøpere fra nevnte dato. De som har kjøpt billetter igjennom Ticketmaster vil få en epost med instruksjoner fra Rockefeller, og de som har kjøpt billetter via PayPal vil få en epost fra festivalen.

De som har booket rom på det offisielle festivalhotellet Clarion Hotel The Hub vil motta en kupong med beløpet man har betalt. For å få en kupong kontakt hotellet på booking@choice.no.

Sjekk ut den norske festivalguiden for informasjon årets festivaler

Les også: Aerosmith & Rival Sons avlyser årets felles Europaturne

Dessverre må vi nok konstatere at flere festivaler i tiden fremover nok må gå til det samme skritt som Inferno mfl. og avlyse årets arrangement. Nå trenger vi virkelig å hente frem litt god konsertenergi. Del dine dine beste festival og/ eller konsertopplevelser i kommentarfeltet nedenfor. Veldig gjerne også dine egne bilder og/ eller filmsnutter.

Hvor har du hatt dine beste festivalopplevelser?

  • Del gjerne også dine bilder og/ eller filmnutter

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )