Connect with us

Musikk

Aerosmith med spesial guests Rival Sons avlyser Europaturneen i 2021

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Aerosmith, Odderøya Live, Kristiansand 4. juni 2014

Nå når våren er i sikte og det nærmer seg årets konsert og festivalsommer, så «tvinges» også beslutningene frem fra arrangørene om man kan opprettholde planer om gjennomføring av årets planlagte arrangementer eller må avlyse. Aerosmith med spesial guests Rival Sons bekrefter nå på sin offisielle nettside at de avlyser årets planlagte Europaturneen.

Samtidig bekreftes nye datoer i 2020:

EUROPEAN TOUR DATES RESCHEDULED!

«Due to current conditions and for the safety of our fans, the 2021 European Tour has been rescheduled to 2022. Please stay tuned for more information regarding the new dates or contact your point of purchase. All tickets will be valid for new dates»

I går skrev vi om at den franske rockefestivalen Hellfest 2021 som er en av Europas største metalfestivaler nå dessverre offisielt er avlyst. Festivalen bekreftet avlysningen med en egen statement på sin offisielle nettside som bl.a. informere om at årets utgave av Hellfest er offisielt kansellert etter at den franske regjeringens kulturdepartement sa at sommerarrangementer ville få lov til å fortsette – men med en grense på 5000 mennesker, der alle må sitte, for å oppfylle COVID-19-restriksjoner. Arrangøren ser ingen grunn til å kunne gjennomføre Hellfest med slike smittevernsbegrensninger. Hellfest hadde i 2018 i 180 000 publikummere, og det var ved «normale» omstendigheter forventet det samme i år. Når det kun gis mulighet til å gjennomføre arrangementet med maksimalt 5000 publikummere og at disse i tillegg er pålagt å sitte, så mener arrangøren at dette rett og slett strider mot hele DNA-et for en rockefestival.

Les også: Hellfest 2021 er offisielt avlyst

Her kan du sjekke ut vår oppdaterte guide for våre norske festivaler i 2021

Hvor har du hatt dine beste festivalopplevelser?

  • Del gjerne også dine bilder og/ eller filmnutter

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )