Connect with us

Musikk

ZZ Top blir rockemusical

Published

on

Photocredit: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - ZZ Top at Notodden Blues Festival 2012

Caesars Entertainment’s team ledet av Michael Gruber og Jason Gastwirth sammen med ledende produsenter Carl Stubner og Prem Akkaraju, er nå i gang iflg. Blabbermouth, med å utvikle «Sharp Dressed Man», en rockemusical med ZZ Top hits. Showet forventes å åpne i 2020 i Las Vegas, og vil inkludere ZZ Top medlemmene Billy Gibbons, Dusty Hill og Frank Beard som utøvende produsenter.

«Sharp Dressed Man» vil handle om «lone star» bilmekanikeren fra Texas som blir en moderne Robin Hood som bl.a. stjeler damenes hjerter, robber til seg bildeler og tar for ZZ Tops fete låter som bl.a. «Legs», «La Grange», «Gimme All Your Lovin», «Cheap Sunglasses» og «Sharp Dressed Man».

Produsentene bak musikalen er Carl Stubner, ZZ Tops mangeårige manager og produsent av dokumentarfilmen «ZZ Top: That Little Ol ‘Band From Texas» og Prem Akkaraju, produsent av bl.a. «Tomorrowland: Ten Years of Unity», «Love» og «Madness and Magic» «på MTV.

«Vi er begeistret for dette fantastiske prosjektet og ser frem til å høre vår musikk i en ny innovativ kontekst,» sier ZZ Tops Billy Gibbons. «Fans har ofte fortalt oss at vi har gitt lydsporet til deres liv, og dette er veldig i tråd med den slags entusiastiske tenkning.»

«Vi er på en tid der Las Vegas er anerkjent for å ha noen av de mest fantastiske artistene i verden fra alle epoker, og vi er glade for å ha muligheten til å bringe til scenen en musikal som har noen av de beste sangene til flere generasjoner. Dette sammen med dyktige skuespillere gjør oss i stand til å ha skape et utrolig kreativt og vellykket show», sier Michael Gruber, utviklingssjef for Caesars Entertainment.

ZZ Top er aktuelle med eksklusiv Norgeskonsert på Tjuvholmen Arena, Hamar 8. juni som vil være en del av deres pågående 50 års jubileums verdensturnè.

Senere i år vil ZZ Tops frontfigur Billy Gibbons spille eksklusivt under Notodden Blues Festival som special guest sammen med det fantastiske bandet Supersonic Blues Machine fredag 2 august.

Er du klar for ZZ Top?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside (her)