Connect with us

Musikk

Se Black Sabbath tegneserien

Published

on

Tidlig på 2000-tallet ble det skapt en tegneserieepisode om Black Sabbath av den amerikanske tv-kanalen Comedy Central`s. Black Sabbath tegneserieepisoden ble sendt under en episode på deres programserie «TV Funhouse». Episoden hadde navnet «Caveman Day» og Black Sabbath tegneserien som opprinnelig var 7 minutter lang, ble presentert som om dette var en tapt episode fra 1974, og som nå var funnet igjen. Alt dette er bare tull og tøys selvsagt. Men utrolig artig.

Black Sabbath medlemmene Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler og Bill Ward ler godt av klippet og har re-publiserte dette på sin offisielle facebookside for få dager siden.

Har du sett denne før? Se den igjen! Ikke sett den før? Nyt

Tegneserien er produsert av Robert Smigel, animert av John Schnall og skrevet av “TV Funhouse” forfatter/ produsent Tommy Blacha

Black Sabbath publisert dette klippet også i forkant av sin «The End Tour» som ble gjennomført i perioden 2016 – 2017 der de også besøkte Norge og spilte under Tons Of Rock i Halden.

Les også: Black Sabbath med mektig avskjedskonsert under Tons Of Rock

Savner du Black Sabbath?

Del dine Black Sabbath minner, favorittlåter/ album og evt. bilder fra konsertbesøk i kommentarfeltet på Rockman facebookside (her).