Connect with us

Musikk

Årets feteste norske rockelåter – Stem frem dine favoritter

Published

on

Photo credit: Evgeniy Smersh - https://unsplash.com/@igrindphoto + Rockman art design by Knut Eirik Myhre

Norsk rock er i rivende positiv utvikling. I løpet av året er det utgitt en lang rekke meget sterke låter fra norske rockeband over hele Norge. Rockman følger norsk rock tett og har blant annet utviklet en egen meget spennende guide over norske aktive rockeband som du kan sjekke ut her.

Les også: Over 550 aktive norske rockeband i guiden – Norsk rock større enn noen sinne

I løpet desember har det blitt gjennomført en nominasjonsprosess blant annet i samarbeid med våre lesere. Listen er nå klar. Nedenfor finner du 179 fete norske rockelåter fra ulike band og artister som er utgitt i løpet av 2022. Kriteriet i nominasjonsprosessen har bl.a. vært at hvert band eller artist kun kan nomineres med en – 1 – låt. Det er fantastisk å registrere en enorm produksjon av ny norsk rock blant både store og små artister. Ser man på vår guide som viser over 550 aktive norske rockeband og i tillegg nominasjonslisten som viser enorm produktivitet fra disse, så kan vi med trygghet si at norsk rock lever sterkere enn noen sinne.

Årets desidert viktigste avstemming

Nå er tiden inne til å stemme frem de aller feteste låtene blant de nominerte og ikke minst Årets feteste rockelåt. Nedenfor finner du avstemmingslisten. De samme låtene finner du i spillelisten Ny norsk rock 2022. Siste frist for å avgi sine stemmer er 31. januar 2023 kl. 23.59.

NB! Listen ovenfor viser kun 100 nominerte låter. For å få frem alle de nominerte låtene så må man åpne denne spillelisten i Spotify. Da vises alle de nominerte 179 låtene.

Trykk her for å følge spillelisten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Hvilken låt mener du er årets feteste norske rockelåt?

Skriv navn på låt og tag navn på band/ artist i kommentarfeltet på Rockman facebookside ( her ), så skal du se at du også får respons fra bandet eller artisten.