Connect with us

Musikk

Heldig vinner av «en aften med» Iron Maiden`s Bruce Dickinson til deg selv + en venn ble….

Published

on

Photo: Official promo Bruce Dickinson / Iron Maiden

Engasjementet i vår konkurranse som ble gjennomført i perioden 6 til 30. desember 2022 har vært formidabel. Mer enn 1 300 lesere har meldt seg på i konkurransen om å vinne billetter til seg selv + en venn til Iron Maiden frontmann Bruce Dickinson unike konsept «En aften med» som gjennomføres på Sentrum Scene i Oslo 12. januar 2023.

Les også: Vinn billetter til «en aften med» Iron Maiden frontfigur Bruce Dickinson

Showet er delt inn i to deler. I den første seksjonen får man Dickinsons humoristiske og ofte satiriske blikk på verden, sett fra hans perspektiv, og han gir publikum en privat innsikt i hans drive og ambisjon, med masse Maiden-anekdoter og et mylder av erfaringer gjennom et rikt og spennende levd liv. Del to av showet settes av til en god gammel Q&A, der publikum har mulighet til å stille spørsmål om hva som helst, og Dickinson svarer i sin umiskjennelige kjente improviserte stil. Jo rarere spørsmål, jo rarere blir svarene.

Her er en teaser fra tilsvarende show i 2019:

PS! Få billetter – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Heldig vinner av konkurransen

Vi har nå trukket ut den heldige vinner som får gratis billetter til seg selv + en venn til «An Evening With Bruce Dickinson» som gjennomføres på Sentrum Scene i Oslo 12. januar 2023.

Den heldige vinner ble: Yngvar Spone

På vegne av Rockman og Rockefeller / John Dee / Sentrum Scene vil takke dere alle for et formidabelt engasjement. Var du blant de mer enn tusen lesere som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! Gled deg! Snart kommer flere fete konkurranser.

Har du forresten husket å delta i denne fete konkurransen?: – Vinn fete Mötley Crüe, Def Leppard m.fl. konsertbilletter inkl. hotellovernatting. Les mer her

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Siste frist for å delta i konkurransen er søndag 29. januar 2023 kl. 23.59