Connect with us

Musikk

Vinn «en aften med» Iron Maiden frontfigur Bruce Dickinson til deg selv + en venn i Oslo 12.01.2023

Published

on

Photo credit: John McMurtrie - Bruce Dickinson/ Iron Maiden

Nå har du en fantastisk mulighet til å komme «tett på» en av heavy metal`s aller største profiler, Iron Maiden frontfigur Bruce Dickinson, i forbindelse med hans unike konsept «En aften med» som bl.a. gjennomføres på Sentrum Scene i Oslo 12. januar 2023.

Les også: Iron Maiden frontfigur Bruce Dickinson til Norge 2023

Showet er delt inn i to deler. I den første seksjonen får man Dickinsons humoristiske og ofte satiriske blikk på verden, sett fra hans perspektiv, og han gir publikum en privat innsikt i hans drive og ambisjon, med masse Maiden-anekdoter og et mylder av erfaringer gjennom et rikt og spennende levd liv. Del to av showet settes av til en god gammel Q&A, der publikum har mulighet til å stille spørsmål om hva som helst, og Dickinson svarer i sin umiskjennelige kjente improviserte stil. Jo rarere spørsmål, jo rarere blir svarene.

Her er en teaser fra tilsvarende show i 2019:

Dette sier en av Norges største Iron Maiden fans om «En aften med» Bruce Dickinson:

«Hva skal man si om evig unge Bruce Dickinson som allerede ikke har blitt sagt? Det er helt utrolig at en mann i en alder av 64 år fremstår som mer vital og sulten enn noen gang ― En humørfylt kar som for drøye fem år siden trosset alvorlig sykdom og kom ut på den andre siden som en enda yngre og mer veltrent, men også svært reflektert og klok versjon av seg selv»

«Dickinson har i 2022 unnagjort en omfattende fem måneder lang turné med Iron Maiden som tok bandet gjennom Europa, Sør-Amerika, USA og Canada. Mens bandet nå tar en velfortjent ferie før det igjen bærer ut på den svært forventningsfulle verdensturneen “The Future Past” – som vil gå langt ut i 2024 – ligger ikke Dickinson på latsiden»

«Han skal gjøre en hyllestturné til Jon Lord (Deep Purple) i Sør-Amerika til våren, han har annonsert et svært etterlengtet nytt soloalbum og han jobber stadig med podcasten sin, Psycho Schizo Espresso. For å nevne noe. Kanskje får vi en ny bok også?»

«Men først og fremst skal han ut på nok en forlengelse av sitt fantastisk one-man-show, An Evening with Bruce Dickinson, som reflekterer over et langt levd liv utenom det vanlige og balanserer mellom standup, spoken word og foredrag, fullstappet av historier og anekdoter. Her får vi et nært og tett på møte med et rockeikon som har opplevd det meste, som snakker rett fra levra og som ikke er redd for å le av seg selv. Ingen arrogant superstjerne her altså, kun en liten fyr med enormt stor stemme, gjerne kledd i en slapp joggebukse og en pils i hånden». – Andreas Tylden, Iron Maiden-viter og platesamler, gitarist i bandet Great Galactic Ghoul

PS! Billettsalget går unna – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Vinn fete billetter til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Heldig vinner trekkes fredag 30. desember 2022 kl. 23.59