Connect with us

Musikk

Legendariske Kiss til Norge 2023

Published

on

Foto: Tommy Østby - www.instagram.com/tommy_ostby - Kiss under Tons Of Rock 2019

Kiss bekreftes nå til Norge i 2023 via egen pressemelding fra arrangør Live Nation Norge:

Alt har sin ende – det gjelder til og med et så legendarisk rockeband som KISS, som til neste år feirer sitt 50-årsjubileum. Det er både stort og vemodig at bandet nå spiller sin aller siste konsert i Norge – og det på Kaldnes Vest, Slottsfjell sitt festivalområde i Tønsberg, lørdag 15. juli 2023.

«All that we have built and all that we have conquered over the past four+ decades could never have happened without the millions of people worldwide who’ve filled clubs, arenas, and stadiums over those years. This will be the ultimate celebration for those who’ve seen us and a last chance for those who haven’t. KISS Army, we’re saying goodbye on our final tour with our biggest show yet and we’ll go out the same way we came in… Unapologetic and Unstoppable» sier KISS om avskjeden.

Den siste turneen har fått det passende navnet The End Of the Road. Den startet alt i 2019, men av naturlige årsaker og turneens popularitet er vi så heldige å få oppleve bandet en gang til i Norge. De aller siste konsertene skal spilles i 2023, femti år etter at KISS første gang sto sammen på scenen i New York. Det var starten på det som snart skulle bli kjent som The Greatest Show On Earth.

«KISS er et legendarisk band som alltid byr på mer show og pyro enn noen andre. Når de i tillegg har en katalog med utallige hits, ligger alt til rette for en konsert som går ned i historiebøkene. Bandet elsker Norge og nå som de feirer sitt 50-årsjubileum med noen siste konserter, er det med stor glede og stolthet vi ønsker de velkommen til Tønsberg!» Sier Martin Nielsen i Live Nation.

I følge arrangøren så vil det ikke bare bli KISS på scenen denne dagen, det jobbes med flere artister og publikum kan forvente seg en komplett helaften. KISS er det største bandet som har besøkt byen og konserten vil være den største som noen gang har funnet sted i Tønsberg! Prosjektet er et samarbeid mellom Live Nation og den lokale konsertarrangøren Foynhagen.

Billetter i salg torsdag 8. desember kl. 10.00.

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Er du klar for konsert med Kiss?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)