Connect with us

Om

Rockman er Norges feteste frittstående uavhengige digitale aktualitets- og nyhetsmagasin med bl.a. fokus på musikk, lyd, motor og relevante saker og temaer knyttet opp til dette.

Grunnlegger, eier og redaktør for Rockman er Knut Eirik Myhre

Rockman ble etablert i 2008 og ble etter kort tid Norges meste populære musikknettsted med millioner av lesere og samarbeidet ved oppstart og frem til 2011 med stor suksess med Norges største nettavis VG Nett. Siden 2014 har Rockman samarbeidet med Nettavisen.

Har du lyst til å samarbeide med Norges feteste aktualitets- og nyhetsmagasin? Vi er alltid åpen for samarbeid med gode skribenter, fotografer og samarbeidspartnere.

Er du en god skribent og/ eller fotograf som kunne tenke deg å bli en del av Rockmanteamet? Temaer vi fokuserer på ser du i kategorioversikten ovenfor. Kontakt oss gjerne , så tar vi en uforpliktende prat. Rockman er under videreutvikling med mange spennende planer. Kontakt oss gjerne via mail: redaksjon@rockman.no

Ønsker du å annonsere og/ eller inngå samarbeid om plassering av content marketing? Kontakt oss via mail: markedsavdeling@rockman.no