Connect with us

Musikk

Se ny video fra singelaktuelle Djerv og vinn fete konsertbilletter

Published

on

Norske Djerv er tilbake fra den virtuelle verden hvor de har bygget millioner av fans.

Deres bidrag i League of Legends har hele 200 millioner avspillinger. I dag 8. desember får vi endelig ny fet musikk fra rock og metallbandet. «Enemy» er første singel fra Djerv siden 2020, og vitner om et spillesugent band som er klare for publikum.

Her kan du se Djervs nye fete musikkvideo til den nye låta «Enemy»:

«Videoen har vi laget med  selskapet Helmet i Trondheim. En fantastisk flink gjeng som det var veldig gøy å jobbe med.I denne låta prøver vi å blande både våre nostalgiske følelser om 80-tallet og vår kjærlighet for tung groovy metal, og vi prøver å ta det inn også i videoen. Er noen Kim Wilde-scener her for å si det sånn. Og så må man jo ha lazer! Det er jo aldri feil!!»Djerv

Djerv entret den internasjonale rock- og metalscenen i 2011, og deres selvtitulerte debutalbum imponerer fortsatt i 2022. Som da er fortsatt vokalist Agnete Kjølsrud stjernen i showet, sterk vokal og en scenepersonlighet som du husker for alltid om du har opplevd Djerv live.  Bandet etablerte seg raskt på den europeiske rock- og metalscenen og har opptrådt på festivaler som Hellfest (FR), Wacken (DE), Eurosonic (NL), Tons of Rock (NO), Rock Hartz (DE) og Inferno (NO) for å nevne noen. Kombinert med tunge turné- og musikkutgivelser jobbet Djerv også med noen minneverdige samarbeid. I 2010 gjorde vokalist Agnete Kjølsrud vokal på Dimmu Borgirs «Gateways», et spor som i 2022 har over 12 millioner streams. 

I 2013 slapp Djerv sporet «Get Jinxed» sammen med League of Legends / Riot-spill, og i 2022 har denne sporet over 200 millioner streams på tvers av plattformer. Bandet forble i den virtuelle verden i noen år etter dette, og i 2019 fikk de sitt etterlengtede comeback på Tons of Rock-festivalen i Norge. I 2020 ga de ut ny musikk etter ni lange år, og i 2021/22 har de turnert med Vreid og spilt på festivaler som Inferno Metal Meeting (NO) og Summer Breeze Open Air (DE) for å nevne noen. I dag slapp Djerv singelen «Enemy» via selskapet Indie Recordings. Til glede for deres 530 000 månedlige lyttere på Spotify og alle fans som har fulgt bandt i lang tid.

Les også: Norsk rock på sitt feteste: – Djerv legger ut på miniturnè i desember

Bandet er også aktuelle med fire konserter nå før jul:

  • 10.12.22 – Eindhoven metal meeting, Nederland
  • 15.12.22 – Vulkan Arena , Oslo med Smash into Pieces og Fixation
  • 16.12.22 – Kulturhuset, Bergen med Smash into Pieces og Fixation
  • 17.12.22 – ByScenen, Trondheim med Smash into Pieces og Fixation

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Vi feirer ny låt og musikkvideo med fet konkurransen!!!!

Vinn fete billetter til deg selv + en venn

NB! Konkurransen er nå avsluttet!!!!

Den heldige vinner ble: Malin Almen

På vegne av RockmanIndie Recordings og rockbandet Djerv vil vi takke dere alle for et stort engasjement. Dersom du var blant de mange som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! Gled deg! Vi har mange fete konkurranser «på gang»

Har du husket å melde deg på i vår pågående konkurransen?:

Vinn «en aften med» Iron Maiden frontfigur Bruce Dickinson

Trykk her for å lese mer og delta i konkurransen