Connect with us

Musikk

Rammstein avlyser og flytter Norgeskonserten til Oslo i 2022

Published

on

Skjermdump fra Rammstein video "Rammstein: Paris - Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen?" publisert på YouTube nedenfo

Som forventet, så bekrefter arrangøren av det som kunne blitt tidenes feteste konsertopplevelse i år, Rammstein på Leangen Travbane i Trondheim 25. juni, blir avlyst og flyttet til 2022.

Les også: Rammstein bekreftes til Norge i 2021

Arrangøren All Things Live sier følgende i sin pressemelding:

Konserten som skulle blitt avholdt på Leangen Travbane i Trondheim den 25. juli 2021 er dessverre avlyst på grunn av Covid-19. Den gode nyheten er at det blir ny konsert på Bjerke Travbane i Oslo den 24. juli 2022 og de som har billett til Trondheim, vil få nye billetter til showet i Oslo om de ønsker det. 

Konserten som egentlig skulle blitt avholdt i Trondheim i juli i år, lar seg dessverre ikke gjennomføre.  «Å ikke kunne avholde konserten i Trondheim etter så mye hardt arbeid med Livesentralen, lokalsamfunnet i Trondheim og Rammstein er en stor skuffelse. Vi har virkelig prøvd absolutt alt vi kan for å holde konserten i Trondheim, men dessverre var det rett og slett ikke mulig. Grunnet tilgjengelighet på store nok arenaer, var den eneste muligheten for å kunne avholde konserten med Rammstein i 2022, å sette den opp på Bjerke Travbane i Oslo. Vi har stor forståelse for skuffelsen til alle billettkjøpere, men vi håper at så mange som mulig vil ta turen til Oslo i juli 2022 for en helsikes kveld med Rammstein». – Mark Vaughan, All Things Live.  

«Vi er veldig lei oss for at konserten med Rammstein på Leangen i Trondheim i juli er avlyst på grunn av pandemien. Det har aldri vært solgt så mange billetter til en konsert i Trondheim tidligere. Vi har gjort det som står i vår makt for å beholde konserten i 2022 i Trondheim, men det lot seg ikke gjøre. Det er satt opp ny konsert i Oslo, og det positive i denne triste beskjeden er at de som har billetter til den avlyste konserten i Trondheim og ønsker å dra på den nye konserten i Oslo i juli 2022 får nye billetter til denne konserten. De som ikke ønsker det, mottar informasjon fra Eventim om hvordan man får refundert billetten» – Kristian Digre, Livesentralen 

Konserten i Oslo vil avholdes på Norges nye stadionarena, Bjerke Travbane. Startskuddet til «Stadion-Bjerke» blir med pyroheltene Rammstein og deres majestetiske liveshow.  

«Vi er mildt sagt begeistret over å få Rammstein-konserten på Bjerke Travbane. Vi har jobbet med å gjøre Bjerke Travbane konsertklar i et par år nå, men prosessen stoppet opp i fjor på grunn av Covid-19. Det er derfor en stor glede at vi endelig har landet samarbeidet med All Things Live. Bjerke Travbane vil være det perfekte stedet for Rammstein-konserten i 2022.» – Arnlioth Heltberg, CEO Bjerke Travbane 

Les også: Rammstein på Ullevaal – Helt fantastisk konsertgalskap

Stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Norges splitter nye konsertsted den 24. juli 2022! 

Er du klar for Rammstein i Oslo 2022?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside