Connect with us

Musikk

Låter som fortjener mer oppmerksomhet: – Hør Patti Smith sin cover av «When Doves Cry»

Published

on

Photo: Patti Smith album cover "Land (1975 - 2002)"

I tiden fremover vil vi «hente frem» fantastiske låtskatter som fortjener mer oppmerksomhet. Blant hundre tusenvis av låtutgivelser gjennom flere tiår er det mange fantastiske låtutgivelser som fortjener mye mer oppmerksomhet. Fantastiske Patti Smith sin coverversjon av musikkgeniet Prince sin låt «When Doves Cry» er absolutt et godt eksempel på dette.

Hør bare her (skru opp volumet for maksimal opplevelse):

Låta ble utgitt på hennes album «Land (1975–2002)» 19. mars 2002 som inneholder en samling innspillinger fra hennes åtte tidligere album sammen med B-sider og uutgitte sanger. Coverlåta «When Doves Cry» var blant låtene som aldri tidligere var utgitt, og er en skikkelig musikkskatt som du virkelig (om du ikke har hørt den før) bør ta deg tid til en skikkelig gjennomlytting av et skikkelig lydanlegg. Låta har en meget god lydkvalitet og bør oppleves. Albumet er forøvrig viet til minnet om den amerikanske pianist, låtskriver og arrangør Richard Sohl, kjent for sitt arbeid med Patti Smith Group . Han spilte også med de legendariske artistene Iggy Pop og Nina Hagen.

Vi ønsker dine innspill og anbefalinger

Vi ønsker dine innspill til fantastiske låter som fortjener mer oppmerksomhet. Typisk B-side utgivelser eller låter på album som kan komme i skyggen av mer kjente albumlåter som har blitt «løftet frem» og promotert av plateselskapene. Eller rett og slett fantastiske ukjente artister som ikke har nådd frem i offentligheten. Vi vil samle alle de gode innspillene i egen spillelisten som har fått tittel «Låter som fortjener mer oppmerksomhet» som du finner her:

Trykk her for å følge spillelisten

Listen blir fortløpende oppdatert, så vi anbefaler deg å følge spillelisten for å holde deg oppdatert på alle de spennende låtskattene som vil bli lagt til fremover.

Trykk her for å følge Rockman på Spotify.

Gi oss dine beste anbefalinger på låter som fortjener mer oppmerksomhet.

Skriv artist og låtnavn i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside