Connect with us

Musikk

Norway Rock Festival 2021 avlyst

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Norway Rock Festival

Norway Rock Festival i Kvinesdal melder nå på sine offisielle facebooksider at årets arrangement som var planlagt gjennomført i perioden 8 – 10. juli er avlyst.

De skriver følgende:

«Vi hadde et lite håp om at vi skulle slippe å komme med denne beskjeden for andre året på rad.. Men Norway Rock Festival 2021 er ikke mulig å gjennomføre på grunn av Covid-19 situasjonen.. 😥Vi vet at dere har mange spørsmål angående artister, billettkjøp og lignende. Og vi vil komme med mer informasjon så fort vi har det klart. Ta vare på hverandre 🖤 Vi gleder oss til vi alle kan sees på sletta igjen 🤘🏼

Les også: Nå starter «raset» av avlysninger fra norske festivaler

Les også: Tons Of Rock 2021 avlyst – Iron Maiden bekreftet til 2022

Avlysningen var dessverre som ventet og flere festivalavlysninger er forventet i økene grad i tiden fremover nå når det nærmer seg arrangementstidspunkt for de ulike festivaler. Så langt har by:larmInferno Metal Festival , Tons Of Rock , Jærnåttå og Øyafestivalen bekrefter avlysning av årets arrangement første helgen i august (5 – 8. august) som planlagt.

Notodden Blues Festival gjennomfører som planlagt

Den gledelige nyheten blant alle avlysninger og til stor positiv overraskelse er at Notodden Blues Festival gjennomfører årets arrangement som planlagt. Plakaten inneholder så langt mange sterke norske artister som bl.a. DumDum Boys, «konseptet» Ole Paus & MotorpsychoCC Cowboys, Di DerreHenning KvitnesDance With A StrangersClaudia ScottBjørn Berge og Tiger City Jukes. I tillegg også internasjonale artister som Shemekia Copeland (US), The Proven Ones (US), Jontavious Willis (US), Gumbo, Grits & Gravy (US), Kyla Brox & Danny Blomeley (UK) og Mike Andersen (DK).

Les også: Endelig en gledelig festivalnyhet

Trykk her for full oversikt om norske festivaler 2021

Har kan du holde deg oppdatert på alle internasjonale rockefestivaler

Del gjerne dine reaksjoner om dagens nyhet og festivalsommeren 2021

Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet på Rockman facebookside