Connect with us

Musikk

Five Finger Death Punch, Deep Purple, Faith No More og Bring Me The Horizon til Tons Of Rock 2022

Published

on

Foto: pressebilder Faith No More, Deep Purple, Five Finger Death Punch

Publikumsfavorittene Faith No More, Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch og legendene Deep Purple bekreftes i dag via pressemelding fra Tons Of Rock til festivalen i 2022.

Folkefesten på Tons of Rock svarer et sulteforet festivalpublikum med ledende favoritter for hele tre generasjoner med fans.  Tidligere er det bekreftet at de britiske heltene Iron Maiden vender tilbake til Oslo, for første gang på en festival. I dag ble det bekreftet at også et av deres store inspirasjonskilder Deep Purple kommer til Tons of Rock 2022.  

– «I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg, Oslo. Det skulle vi overgå til de grader i 2020, og videre i 2021. Verden ville det annerledes, men for hver eneste nedtur vi og vårt publikum har hatt, bestemte vi oss for at vi skal makse opplevelsen enda mer når vi igjen kan samles. Med dagens enorme slipp og Maiden på plass fra før, så er vi overbevist om at vi skrur forventningene enda høyere og gjør ventetiden verdt å vente» sier bookingansvarlig Jarle Kvåle

75 000 publikummere fra hele verden
Tons of Rock 2022 blir Norges største festival, med tre dager for rockere og musikkelskere i alle aldre. Festivalen har markert seg utenfor Norges grenser og festivalen blir stadig nevnt som et av de store must-see event i Europa. Festivalen i 2019 samlet publikum fra hele 51 land og nesten alle landets kommuner. 2022 festivalen på Ekeberg forventer 25 000 solgte billetter pr dag.

Ingen band har vel inspirert flere rockere og skapt flere gitarister enn Deep Purple med deres hit «Smoke on the water». Bandet er en av rockens virkelige ikoner. Sammen med Iron Maiden som igjennom sin karriere har solgt over 100 millioner album og inspirert band fra flere generasjoner.

Les også: Iron Maiden til Tons Of Rock 2022

Er du klar for Tons Of Rock 2022?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )