Connect with us

Musikk

Tons Of Rock 2021 er offisielt avlyst – Iron Maiden til 2022

Published

on

Offisielt promobilde Iron Maiden 2021

Tons of Rock bekrefter i dag som forventet at året festival er avlyst. Samtidig er gleden stor for at Iron Maiden samtidig bekreftes til festivalen 23. juni 2022.

Les også: Gled dere! 2022 blir tidenes feteste festival og konsertår

Les også: Her presentere Bruce Dickinson Iron Maidens siste livealbum

Tons Of Rock skrev historie da de arrangerte Norges største rockefestival på Ekeberg i 2019. Festivalen fulgte opp med tidenes program året etter, og videre i 2021 som igjen resulterte i salgsrekord. Siden har verden villet det annerledes, parallelt med at fansen lengter til festival.

Behovet for å samles og ha noe å se frem til er sterkere en noensinne, og festivalen kan endelig slippe gode nyheter. Iron Maiden er bekreftet til Oslo og festivalen 23. juni 2022. 

Tons of Rock har siden sommeren 2020 jobbet på spreng med alle mulige scenarier og alternativer for at det skulle kunne være mulig å gjennomføre festivalen til sommeren, og har samtidig måttet ta høyde for at dette kanskje ikke ville være mulig.

En kveld for historiebøkene 
– Det har vært og ér en strabasiøs og krevende tid, og det er nå klart at det ikke lar seg gjennomføre å avholde festival i 2021. Desto mer gledelig er det å kunne bekrefte at det 23.-25. juni blir Tons of Rock 2022. Da skal vi ha den største festivalen i Norge noensinne, og vi er svært stolte av å kunne annonsere vår første headliner for neste år.
Fredag 23. juni 2022 kommer verdens største hardrockband Iron Maiden til Tons of Rock Festival på Ekebergsletta. Det blir en kveld for historiebøkene. Vi er i god dialog med artistene fra 2021 programmet, og gleder oss til å slippe mange fantastiske artister i tiden fremover, 
sier bookingansvarlig og daglig leder Jarle Kvåle

Publikum med billett til 2020 eller 2021 har selvsagt gyldig billett for 2022-festivalen. Dette gjelder alle billettkategorier, inkludert den utsolgte festivalcampen. Publikum kan også refundere billetten sin og vil motta informasjon fra Ticketmaster. Billettsalget for 2022 starter fredag 16. april kl 10.00. 

Har kan du holde deg oppdatert på alle internasjonale rockefestivaler

Her kan du holde deg oppdatert på alle norske festivaler

Er du klar for Iron Maiden og Tons Of Rock 2022?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook tilhengerside ( her )