Connect with us

Musikk

Disse avlyser ikke! – Her kan du oppleve festivalsommeren 2021

Published

on

Photo credit: Krists Luhaers / kristsluhaers.com

Et stort antall av årets planlagte norske festivaler er den siste tiden nå bekreftet avlyst og flere vil følge på i tiden fremover. Utfordringene er den fortsatt pågående smittesituasjonen og de begrensningene som da gjeldende forskrifter og regler i henhold til dette gir for gjennomføring av konserter og kulturarrangementer.

Her finner du gjeldene forskrifter og regler på FHI sine nettsider

Les også: Nå starter «raset» av avlysninger for norske festivaler

Gleden er derfor ekstra stor når nå enkelte festivaler i etterkant av de siste nasjonale oppdaterte forskrifter og regler for konserter og kulturarrangementer, bekrefter å ha funnet løsninger for allikevel å kunne gjennomføre årets arrangement. Dette samtidig som man ivaretar smittevernstiltak på en trygg måte.

Disse har så langt bekreftet at årets festival SKAL arrangeres:

Hunsfest, Vennesla (11. juni)

Steinkjerfestivalen, Steinkjer (24 – 25. juni)

Skånevik Bluesfestival, Skånevik (02 – 03. juli)

Skral, Grimstad (06 – 07. juli)

Moldejazz, Molde (19 – 24. juli)

Notodden Blues Festival, Notodden (5 – 08. august)

I vår oppdaterte festivalguide over norske festivaler finner du oversikt over de som har bekreftet avlyst i 2021. Guiden viser også oversikt over festivaler som i tillegg til overnevnte fortsatt står oppført som arrangement i 2021. De festivaler som er merket BEKREFTET i guiden har gått ut spesielt med egen bekreftelse på at arrangementet blir gjennomført i etterkant av siste nasjonale oppdaterte forskrifter og regler for konserter og kulturarrangementer.

Her kan du sjekke ut vår oppdaterte guide over norske festivaler

Sjekk også vår oppdaterte guide over internasjonale rockefestivaler

Klar for å skape nye festivalminner?

Hjelp oss å oppdatere festivalguiden

Sitter du med informasjon om norske festivaler som har bekreftet gjennomføring i 2021 eller er bekreftet avlyst og som ikke er oppdatert i vår festivalguide? Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebookside eller send oss en mail: tips@rockman.no, så oppdateres vi guiden fortløpende.