Connect with us

Musikk

Endelig en gledelig festivalnyhet – Notodden Blues Festival 2021 blir gjennomført første helgen i august

Published

on

Photo Credit: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Notodden Blues Festival 2009

I en ellers «strøm» av skuffende konsert og festivalavlysninger for 2021, så kan vi nå med fantastisk glede formidle nyheten om at Notodden Blues Festival nå bekrefter at det blir arrangement som planlagt første helgen i august. Som festivalsjefen selv sier:

«Dette er en topptung norsk blueslansering med mange gode nyheter. Vi ser tydelig konturene av en sterk norskpreget festival i 2021, og det kommer til å bli veldig bra. Vi er nå godt i gang med resten av bookingene og bestillinger til årets arrangement. Det er mange leverandører og norske artister som er glade nå. Flere artistnyheter vil følge i den nærmeste tiden. Det viktigste nå er at det blir festival på Notodden innenfor de rammer og retningslinjer som finnes regjeringen og helsemyndighetene i august slik at det blir trygt for publikum. Vi vil jobbe nært med myndighetene når det gjelder dette. Billetter er i salg, og vi opererer selvfølgelig med refusjonsordning, Informasjon rundt refusjon vil vi komme nærmere tilbake til. Informasjon rundt årets gjennomføring kommer på våre nettsider så fort det foreligger» – festivalsjef Jostein Forsberg.

Plakaten inneholder så langt mange sterke norske artister som bl.a. «konseptet» Ole Paus & Motorpsycho, CC Cowboys, Di Derre, Henning Kvitnes, Dance With A Strangers, Claudia Scott, Bjørn Berge og Tiger City Jukes. I tillegg også internasjonale artister som Shemekia Copeland (US), The Proven Ones (US), Jontavious Willis (US), Gumbo, Grits & Gravy (US), Kyla Brox & Danny Blomeley (UK) og Mike Andersen (DK).

Valgte den beste 

«Vi valgte rett og slett den beste når vi skulle lansere vår første kvinnelige artist på programmet for 2021. Shemekia Copeland er Blues, Americana, Rock, Soul og Gospel i en kjempestor kraftpakke. Vi er veldig glade for at hun valgte oss på et tidspunkt da hun skal ut og lansere nytt album. Personlig synes jeg Shemekia er bedre enn noen gang» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Om ikke Rival Sons kommer tilbake i år, så vil det garantert uansett ble fantastisk stemning og allsang i Hovig Hangar slik som dette fra Rival Sons konserten i 2019.

Tenkt deg igjen å få oppleve slike liveøyeblikk:

Headliner George Thorogood & the Destroyers, Jimmie Vaughan samt Kingfish og Vintage Trouble som opprinnelig var booket til årets festival er utsatt til 2022 på bakgrunn av pandemisituasjonen.

Mange flere band vil iflg. festivalen bli sluppet i tiden fremover.

Fantastisk! FOR en vitamininnsprøytning…….

En ting er sikkert….Notodden Blues Festival kommer til å bli utsolgt

Her anbefaler vi å sikre seg billetter….omgående!!!!

Mer informasjon om billetter osv. finner du på festivalens nettside ( her)

Er du klart for Notodden Blues Festival 2021?

Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet på Rockman facebookside