Connect with us

Musikk

Uriah Heep imponerte under gårsdagens Wacken – I dag spiller de på årets Notodden Blues Festival

Published

on

Skjermdump bilder fra video "Uriah Heep in Wacken full Concert August 3,2023 SD quality" publisert på YouTube

Etter det ekstremt dårlige været de sist dagene som har skapt et enormt gjørmehav og fullstendig kaos under åpningsdagen onsdag (2. august) på årets Wacken Open Air, så skinner heldigvis solen på festivalen til stor glede for alle de publikummer som greide å slippe inn før det ble innført full inngangsstopp. Les også: Aldri skjedd før: – Wacken stenger for ankomster p.g.a. gjørmehav

I går spilte bl.a. annet Norgesaktuelle Uriah HeepWacken`s «Harder scene». Her kan du høre bandet fremføre den unike låta «July Morning» hentet fra deres sterke album «Look At Your Self» som ble utgitt allerede i 1971 og regnes som ett av bandets sterkeste album.

Og her kan du se og høre hele den fete konserten i sin helhet.

(PS! Litt dårlig lyd helt i starten, men det bedrer seg etter kort tid):

I dag (fredag 4. august) spiller Uriah Heep som en av dagens headlinere under årets Notodden Blues Festival. Som man kan se og høre fra konserten ovenfor så er bandet på tross av sine mer en 50 års eksistens sterke og vitale som aldri før. Ja da, …det er kun Mick Box (76) på gitar som fortsatt er med som en av bandets grunnlegger, men siden 1986 har den stabile kjernen i tillegg bestått av Bernie Shaw (vokal) og Phil Lanzon (keyboard). Nåværende besetning som har eksistert i sin helhet siden 2007 består i tillegg av Russel Gilbrook (trommer) og Dave Rimmer (bass). Og det låter helt imponerende bra. Det er deres siste album «Chaos & Colour» utgitt 27. januar i år med bl.a. låta «Save Me Tonight» et solid eksempel på:

I dag fredag 4. august spiller Uriah Heep på årets Notodden Blues Festival.

Det er bare å glede seg til de går på hovedscenen Hovigs Hangar kl. 21.00 etterfulgt av det fantastiske hard rock bandet Wolfmother som går på samme scene kl. 23.30.

Og her kan du sjekke ut fullt program og enda flere spennende artister som spiller på årets festival

Les også: Fete gitaropplevelser: – Disse bør du oppleve under årets Notodden Blues Festival

Les også: Wolfmother kan bli en av årets feteste konserter

Les også: Beth Hart har solgt over 40 000 billetter på Notodden Blues Festival

Har du opplevd Uriah Heep live tidligere?

– Er du eller skal du på årets Notodden Blues Festival?

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)