Connect with us

Musikk

Heldig vinner av fete festivalpass til seg selv + en venn ble………..!

Published

on

Foto: Wolfmother - Offisielt promobilde/ Notodden Blues Festival 2023 + bandlogoer

Publikum er alltid klare for god rock på Notodden, og årets program på Notodden Blues Festival rocker. Med bl.a. WolfmotherUriah Heep, Beth Hart og The Waterboys som lysende navn på toppen av årets artistliste, får de som liker blåtoner av det røffere slaget mye å glede seg til. Når festivalen følger opp med Woodstocklegendene Canned Heat, de norske sørstatsrockerne i Hellbillies, den hardbarka Exit-stjernen Ledfoot og et rocka spesialprosjekt med amerikanske Jace Everett og vår egen Amund Maarud, blir det til sammen en rockepakke det er all grunn til å reise til Notodden for første helgen i august, som gjennomføres i perioden 3 – 6. august 2023. – «Vi har lang tradisjon for å ha god rock på programmet på Notodden Blues Festival. I år er intet unntak. Ut fra responsen så er Wolfmother et virkelig scoop i år. Det er blitt en snakkis, og det er mange som gleder seg til dette sjeldne og eksklusive Norgesbesøket. Wolfmother kommer til å rocke grunnvollene på Notodden fredag 4. august,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Det Grammy-vinnende australske rockebandet Wolfmother kommer på et sjeldent Norgesbesøk for en eksklusiv konsert på Notodden Blues Festival fredag 4. august. Med vokalist, låtskriver og gitarist Andrew Stockdale i front, har Wolfmother markert seg som et av verdens tighteste og tøffeste liveband. Bandet har effektivt tatt den bluesbaserte tungrocken et skritt videre og inn i sitt eget univers. Slik passer Wolfmother rett inn blant tidligere Notodden-favoritter som Rival Sons og Black Country Communion. Med feite 70-talls riff, up-tempo, swinging, rock’n’roll og megalåter som ”Joker & The Thief””Woman” og ”Dimention” vil Wolfmother garantert løfte taket når de som siste band ut i Hovigs Hangar får æren av å avslutte rockefredagen.

Les også: Wolfmother bekreftet til Norge

Med Uriah Heep som siste brikke på plass på årets plakat er festivalens rocke-fredag tilbake for fullt. Solen skinner på Uriah Heep om dagen. De lovprises både for deres konserter og for det nye albumet «Chaos and Color» som kom i januar. Sammen med Deep PurpleLed Zeppelin og Black Sabbath utgjorde Uriah Heep «de fire store» i britisk rock på begynnelsen av 1970-tallet. Av disse er det kun Uriah Heep og Deep Purple som fremdeles turnerer og lager plater. Uriah Heep har solgt over 40 millioner album, og Heep-låter som “Gypsy»“Lady in black”“Look at yourself”, “Easy livin» og «July Morning» hører til hardrockshistoriens største klassikere.

Les også: Uriah Heep til Norge 2023

Trykk her for å sjekke ut komplette artist lineup på årets Notodden Blues Festival

PS! Billettsalget til Notodden Blues Festival går unna – Pass på å sikre deg nå!

Trykk her for å bestille dine billetter trygt i samarbeid mellom Ticketmaster og Rockman

Heldig vinner av konkurransen

Vi har nå trukket ut heldige vinner som får festival pass til Notodden Blues Festival til seg selv + en venn:

Den heldige vinner ble: Kristin Skaare Laupsa

Vi vil på vegne av Rockman og Notodden Blues Festival takke dere alle for et formidabelt engasjement. Var du blant de mange som dessverre ikke ble trukket ut som vinner denne gangen, så fortvil ikke! Gled deg! Snart kommer flere superfete konkurranser.

Del gjerne dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside (her)