Connect with us

Musikk

Vinn fete Backstreet Girls billetter til deg selv + en venn i romjulen – Heldige vinnere trekkes fk. søndag!

Published

on

Foto livebilde: Ingelin Klubben Berg, Backstreet Girls, Byscenen Trondheim 2023

Ingen romjul uten Backstreet Girls!

Norges beste liveband avslutter sin omfattende Norgesturnè med fete romjulskonserter, først på kulturhuset Bølgen i Larvik 27. desember og så på Rockefeller i Oslo 28. desember.

I snart 40 år har Backstreet Girls festet og spilt konserter, og få eller ingen norske band har levd ut mytene om sex, drugs & rock ‘n’ roll som de har. Ryktene og historiene om Backstreet Girls er mange, og mange av dem er sanne. De har gått fra å være utskudd til å bli udødeliggjorte siden oppstarten i 1984, og de har ikke tenkt å kaste inn håndkleet med det første.

Forrige helg ble Backstreet Girls sammen med Hellbillies og Sidsel Endresen vel fortjent innlemmet i Rockheim Hall of Fame i Trondheim som vi bli sendt på NRK1 20. desember kl. 21.40. Romjulskonsertene vil utvilsomt få et ekstra «jubeltrøkk» som du absolutt ikke vil gå glipp av.

Trykk her for å følge spillelisten

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Les også: Backstreet Girls nominert til Rockheim Hall Of Fame 2023

Vinn fete billetter til deg selv + en venn!

Nå kan du delta i vår konkurransen i samarbeid med Backstreet Girls der du kan vinne fete billetter til deg selv + en venn valgfritt enten til konserten i Larvik 27. desember eller i Oslo 28. desember.

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. Skriv til hvilken konsert du ønsker billetter (Larvik eller Oslo). 3. (frivillig) «Følg/ like»  Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. 

PS! Vi trekker ut en heldig vinner av 2 stk billetter til hver av konsertene

Siste frist for å delta er fk. søndag 17.12. 2023 kl. 23.59