Connect with us

Musikk

Mötley Crüe «Stadium Tour» med Def Leppard, Posion og Joan Jett & The Blackhearts er utsatt til 2022

Published

on

Photo Credit: Paul Brown, promo image Mötley Crüe

Mötley Crües «The Stadium Tour» med Def Leppard, Posion og Joan Jett & The Blackhearts er nå offisielt utsatt til 2022. Dette er bekreftet via en felles offentliggjøring fra samtlige band som nå er publisert blant annet via deres offisielle facebooksider:

Turnèen som også er gjenforening av Mötley Crüe skulle i utgangspunktet startet allerede 21. juni 2020 i San Antonio, USA, men ble utsatt som alt annet på bakgrunn av Covid-19.

Les også: Mötley Crüe bekrefter gjenforening i 2020

Som en del av avtalen med konsertarrangør Live Nation i forbindelse med gjenforening og kommende stadionturnè, har Mötley Crüe medlemmene forpliktet seg til å ta tak i egen helse. Treningen har vært i full gang gjennom hele pandemien, og bandets hovedlåtskriver og bassist Nikki Sixx har underveis også lagt bilder på sin offisielle facebookprofil som viser progresjon i sin pågående opptrening.

(Photo credit from left: Knut Eirik Myhre/www.rockman.no – Nikki Sixx facebook)

Han har uttalt blant annet på sin facebookside om alle skadene som er påført kroppen gjennom tiår med beinhard livsstil med «Sex & Drugs & Rock & Roll».

Les også: Mötley Crüe filmen hatet av kritikere – elsket av fansen

Den av Crüe-medlemmene som vel har hatt mest å jobbe med, helsemessig, er nok utvilsomt vokalisten Vince Neil. Mot slutten av avslutningsturnèen «The Final Tour» (2014 – 2015) var det liten tvil om at hans helsesituasjon satte sitt preg. At Live Nation har satt krav til bandet om å ta grep om egen helse og sørge for å være «fit for fight» når den kommende stadiumturnèen nå forhåpentligvis starter i 2022 er både bra og viktig.

(foto: skjermdump fra Youtube klipp nedenfor)

Selv den mest hardbarka blodfansen må jo «trekke litt på smilebåndet» av videoklippet nedenfor som er fra Mötley Crüe konserten under Rock In Rio 19. september 2015, der bandet fremfører låta «Kick Start My Heart» og som er tekstet av youtuber «Devin Does A Thing»:

Mötley Crüe medlemmene med Vince Neil i front kommer nok ganske så sikkert være «fit for fight» til turnestart. Se bare på hvordan Axl Rose i Guns N`Roses «tok tak» i forkant av sin inntreden som vokalist i AC/DC. Senere ved Guns N`Roses gjenforeningen med originalmedlemmene SlashDuff McCagan og den suksessfulle turneen «Not In This Lifetime» som startet i 2016 og som vil fortsette så snart smittesituasjonen gjør dette mulig.

Les også: Mick Mars beklager tidligere lovnad om gratis billetter

Slik ble den kommende «The Stadium Tour» markedsført for 2020

Og slik vil den også bli i 2022…..

Foreløpig er det USA som får oppleve dette, men vi forventer at turnèen også vil legges til Europa i etterkant av dette.

Er du klar for Mötley Crüe «Stadium Tour»?

Gi oss din tilbakemelding i kommentarfeltet på Rockman facebookside