Connect with us

Musikk

Mick Mars beklager tidligere lovnad om GRATIS billetter til ALLE fans dersom Mötley Crüe gjenforenes

Published

on

Foto: Skjermdump av videoklippet fra «That Metal Talk» 9. mai 2015 nedenfor

Nyheten om at Mötley Crüe nå har bekreftet gjenforening i 2020 har blitt tatt i mot med stormende jubel og stor glede fra fans over hele verden.

Les også: Mötley Crüe bekrefter gjenforening i 2020

Mötley Crüe gjennomførte det som skulle være deres aller siste konsert nyttårsaften 31.12.2015 ved Staples Center, Los Angeles, CA, USA. Konserten var en del av bandets «The Final Tour» som besto av 163 konserter og som markerte bandets avslutning og endelig punktum etter over 30 år med sex & drugs & rock & roll. I forkant av dette signerte bandets medlemmer en kontrakt om at bandet bl.a. aldri skulle turnere sammen igjen. Som kjent.. denne ble «sprengt i filler» denne uken:

Kort tid etter bekreftelsen om gjenforening dukket opp et tidligere filmklippet fra et intervjuet med Mick Mars som ble gjennomført på «That Metal Show» i 2014 der han lover gratis billetter til alle fans dersom bandet senere vil bli gjenforent. Her kan se filmklippet:

«Let me put it this way: If that happens, I will invite the world to come for free.» – Mick Mars

Les også: Vil Mick Mars stå ved løftet om GRATIS billetter til alle fans?

Det spennende spørsmålet som alle stilte seg så var jo da:

Hva sier Mick Mars nå?

Svaret fra Mick har nå kommet via melding som han har publisert på sin offisielle Instagram:

«Mens jeg tydelig spøkte om gratisbillettene den kvelden på TMS, var jeg også dypt overbevist om at vi aldri noen gang skulle turnere igjen. Jeg ville aldri forventet å møte en helt ny generasjon fans som krever å se oss spille. Faktisk kommer turné med Mötley Crüe på ugunstig tidspunk, siden solo-plata min er nesten komplett etter lang tid med låtskriving og innspilling. Men jeg setter fansen vår først. Uansett «I am eating a lot of crow and humble pie this Thanksgiving» for min tidligere uttalelse og aksepter at noen av dere ser på dette som at jeg er uærlig. Jeg sa det jeg sa, og jeg tok feil. Peace. «

No free tickets folks!!! Med det visste vi jo (he, he)

Er du klar for nye Mötley Crüe konserter fremover?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook