Connect with us

Musikk

Mötley Crüe bekrefter gjenforening i 2020

Published

on

Foto: Promobilde Mötley Crüe

Tidligere i dag publiserte vi nyheten om at kilder til Rolling Stone Magazine har gitt informasjon om at Mötley Crüe nå planlegger gjenforening og skal legge ut på stadionturnè sammen med Def Leppard og Poison i 2020. Les også: Kilder bekrefter gjenforening av Mötley Crüe

Nå bekrefter Mötley Crüe den spennende og svært overraskende nyheten om gjenforeningen på sin offisielle facebookside og på sin offisielle nettside med denne filmsnutten:

Mötley Crüe gjennomførte det som skulle være deres aller siste konsert nyttårsaften 31.12.2015 ved Staples Center, Los Angeles, CA, USA. Konserten var en del av bandets «The Final Tour» som besto av 163 konserter og som markerte bandets avslutning og endelig punktum etter over 30 år med sex & drugs & rock & roll. Den aler siste konserten gikk ikke helt etter planen når Tommy Lee ble hengende fast, opp ned i taket under sin spektakulære trommesolo. 

Se video: Her henger Tommy Lee hengende fast opp ned i taket

Mötley Crüe slapp for noen uker siden en helt ny lyric musikkvideo til bandets nye låt «Ride With The Devil» som ble utgitt i forbindelse med filmatiseringen av boken «The Dirt».

Filmen og låta ble sluppet 22. mars i år via strømmetjenesten Netflix

Les også: Mötley Crüe filmen hatet av kritikere – elsket av fansen

«Juridisk sett kan vi ikke spille igjen,» hevdet bassist Nikki Sixx til Rolling Stone backstage etter en konsert i 2014. ”Det eneste smutthullet er at hvis alle fire bandmedlemmer ble enige om å gjøre det, kan vi overstyre vår egen kontrakt. Men vi vet at det aldri vil skje. Det er mennesker i dette bandet som vil nekte å gjøre det igjen, og du snakker med en av dem. Det er ingen mengder penger som noen gang vil få meg til å gjøre det igjen fordi jeg er så stolt over hvordan vi avslutter det”

Men nå er de jaggu klare for gjenforening!

Les også: Her er de feteste bekreftede konsertene så langt i 2020

Er du klar for Mötley Crüe?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook