Connect with us

Musikk

Kilder til Rolling Stone Magazine: – Mötley Crüe, Def Leppard og Poison sammen om stadion tour i 2020

Published

on

Foto: Promobilde Mötley Crüe 2012

“There is no amount of money that would ever make me do it again because I have such pride in how we’re ending it,” Nikki Sixx said in 2014. Slik åpner Rolling Stone Magazine nyheten som nettopp er publisert på deres nettside om at kilder har gitt informasjon om Mötley Crüe nå planlegger gjenforening og skal legge ut på stadionturnè sammen med Def Leppard og Poison i 2020. I første omgang i USA.

Forrige måned publiserte det amerikanske nettstedet Radar Online nyheten om at Mötley Crüe hadde blitt tilbudt $150 million av Live Nation for en reunion tour, men bare dersom vokalist Vince Neil gikk ned 40 pounds i vekt og gjennomførte behandling/ rehab.

Mötley Crüe gjennomførte deres aller siste konsert nyttårsaften 31.12.2015 ved Staples Center, Los Angeles, CA, USA. Konserten var en del av bandets «The Final Tour» som besto av 163 konserter og som markerte bandets avslutning og endelig punktum etter over 30 år med sex & drugs & rock & roll. Den aler siste konserten gikk ikke helt etter planen når Tommy Lee ble hengende fast, opp ned i taket under sin spektakulære trommesolo. 

Se video: Her henger Tommy Lee hengende fast opp ned i taket

Mötley Crüe slapp for noen uker siden en helt ny lyric musikkvideo til bandets nye låt «Ride With The Devil» som ble utgitt i forbindelse med filmatiseringen av boken «The Dirt».

Filmen og låta ble sluppet 22. mars i år via strømmetjenesten Netflix

Les også: Mötley Crüe filmen hatet av kritikere – elsket av fansen

«Juridisk sett kan vi ikke spille igjen,» hevdet bassist Nikki Sixx til Rolling Stone backstage etter en konsert i 2014. ”Det eneste smutthullet er at hvis alle fire bandmedlemmer ble enige om å gjøre det, kan vi overstyre vår egen kontrakt. Men vi vet at det aldri vil skje. Det er mennesker i dette bandet som vil nekte å gjøre det igjen, og du snakker med en av dem. Det er ingen mengder penger som noen gang vil få meg til å gjøre det igjen fordi jeg er så stolt over hvordan vi avslutter det”

Iflg. kilden som det anerkjente musikkmagasinet Rolling Stone refererer til så påstås det at selv om bestemte datoer og arenaer ennå ikke er kunngjort, vil de tre legendariske band opptre på stadioner rundt om i USA i 2020.

Les også: Her er de feste bekreftede konsertene så langt i 2020

Er du eventuelt klar for mer Mötley Crüe?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook