Connect with us

Musikk

The Black Crowes viser gnistrende god form etter gjenforeningen – Se helt nytt studio-liveklipp fra bandet!

Published

on

Skjermdump fra The Black Crowes film YouTube-klipp på Howard Stern Show 12, november 2019

Tidligere denne måneden kunne vi bekrefter at det legendariske rockebandet The Black Crowes gjenforenes og skal legge ut på turnè i 2020. Les også: The Black Crowes gjenforenes i 2020

Avsløring om gjenforeningen kom ført via det var den spanske Dirty Rock Magazine som oppdaget nyheten først via en konsertplakat som var satt opp på undergrunnsstasjonen Penn Station New York. Kort tid etter gikk så bandet ut å bekreftet den gledelige gjenforeningen under «The Howard Stern Show»SiriusXM Radio. Se klippet der de bekrefter gjenforeningen:

Bandet fulgte opp med en liveopptreden under radioshowet der bandet med vokalist Christopher Mark Robinson i spissen viser en fantastisk råsterk og gnistrende god form. Se bare her når de fremføres den legendariske låta «Hard To Handle» er skrevet av den svært innflytelsesrike soulsanger og låtskriver Otis Redding (1947 – 1967). The Black Crowes skapte en fantastisk versjon som bl.a. bidro til bandets gjennombrudd og som fremstår i dag som en av bandets mest spilte låter.

Før de fremfører låta forklarer bandet om hvorfor den låta i sin tid ble tatt med på sitt debutalbum.

Se klippet der bandet låter superfresh og gnistrende av god energi:

PS! Intervjuet varer frem til ca. 01:19.

En annen legendarisk låt fra bandet «Twice As Hard». som er en av tidenes feteste sørstatsrock låter finner du på vår nylige publiserte og fete spilleliste. Spillelisten består av et bredt utvalgt meget spennende sørstatsrock band og låter fra sjangeren ble skapt av legendariske Lynyrd Skynyrd og The Allman Brothers Band på slutten av 60-tallet/ starten av 70-tallet og frem til i dag.

Les også: Disse fete sørstatsrocklåter er så bra at du kan miste førerkortet

Her kan du følge med på bekreftede The Black Crowes konserter fremover

Er du klar for livekonsert med The Black Crowes?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook

Continue Reading
Advertisement