Connect with us

Musikk

Vil Mick Mars stå ved løftet han gav i 2014 om gratis billetter til fansen dersom Mötley Crüe gjenforenes?

Published

on

Photo credit: Alec MacKellaig - Nikki Sixx and Mick Mars of Mötley Crüe - SECC, Glasgow Scotland. 14 June 2005

Nyheten om at Mötley Crüe nå har bekreftet gjenforening i 2020 har blitt tatt i mot med stormende jubel og stor glede fra fans over hele verden. Ikke minst fra musikkelskerne på Rockman.

Les også: Mötley Crüe bekrefter gjenforening i 2020

Mötley Crüe gjennomførte det som skulle være deres aller siste konsert nyttårsaften 31.12.2015 ved Staples Center, Los Angeles, CA, USA. Konserten var en del av bandets «The Final Tour» som besto av 163 konserter og som markerte bandets avslutning og endelig punktum etter over 30 år med sex & drugs & rock & roll. I forkant av dette signerte bandets medlemmer en kontrakt om at bandet bl.a. aldri skulle turnere sammen igjen. Som kjent.. denne ble «sprengt i filler» denne uken:

I et filmklipp fra et tidligere intervju som nettopp har blitt gjort tilgjengelig, og som ble gjennomført med Mötley Crüe gitarist Mick Mars i den amerikanske talk show serien «That Metal Show» i 2014 lover han gratis billetter til alle fans dersom bandet senere vil bli gjenforent.

I filmklippet fra intervjuet som du kan se nedenfor diskuteres det om dette virkelig er bandets «The Final Tour» eller ikke, på tross av den inngåtte kontrakten. Der Mick Mars svarer følgende på spørsmålet om dersom Mötley Crüe i fremtiden allikevel gjenforenes:

«Let me put it this way: If that happens, I will invite the world to come for free.»

Talk showet «That Metal Talk» hadde sin sist sending 9. mai 2015. Filmklippet som viser intervjuet nedenfor har nå blitt publisert og tilgjengeliggjort via den tidligere medprogramleder Don Jamieson

Når bandet nå skal legge ut på stadionturnè sammen med Def Leppard og Poison neste år (i første omgang i USA) så kommer det selvsagt aldri til å skje at dette blir gratiskonsert for fansen. Men det som skal bli spennende å følge med på fremover er hvordan Mick Mars nå respondere på det han sa i intervjuet ovenfor. (he, he). Kanskje de finner på et eller annet ekstraordinært for fansen?

Who knows?

Er du klar for Mötley Crüe konsert i 2020?

– Med eller uten gratisbilletter!

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook