Connect with us

Konkurranser

Dette er heldig vinner av fete Judas Priest billetter til seg selv + en venn!

Published

on

Photo credit: Judas Priest offical facebook - Rob Halford

Konkurransen som har vært et samarbeid med konsertarrangør Brynerocken Booking og Live Nation Norge der en heldig Rockman leser kunne vinne billetter til seg selv + 1 venn til den kommende fete eksklusive Judas Priest konserten på DNB Arena i Stavanger 16. juni 2020 er nå avsluttet.

Les også: Vinn fete Judas Priest billetter til deg selv + en venn

Bandet har de siste månedene jobbet med design av scenen. De ønsker å gi fansen en helt unik opplevelse. I tillegg vil spillelisten også kunne bestå av spennende Priest musikalske skatter som aldri tidligere har blitt fremført på en scene. Bandet har også iflg. vokalist Rob Halford noen store overraskelser, og lover at den forestående turneen kommer til å bli en episk hyllest til Judas og Britisk Heavy Metal. Se for deg samme allsang som her neste sommer i Stavanger.

Les også:Judas Priest bekreftet til Norge 2020 og lover episk opplevelse

Bandet som nylig feiret ”50 Years Of Metal” er bl.a. kjent for å være grunnlegger av karakteristiske ”metalhead-stilen” med nagler og lær. Bandet var også en del av The New Wave of British Heavy Metal. For kort tid siden ble det også kjent at Judas Priest er blant de nominerte artister til å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020. Judas Priest har en meget sterk posisjon blant norske rockeelskere. I en pågående leseravstemming her på Rockman er Judas Priest et krystallklart Topp 3 valg for å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Les også:Dette er lesernes topp 3 favoritter til Rock Hall 2020

Judas Priest konkurransen har skapt stort engasjement der ca. 1 500 lesere har meldt seg på i konkurransen. Den heldige vinnere av fete Judas Priest billetter til seg selv + en venn ble:

Anette Sognnes + en venn!

Vinneren blir også kontaktet direkte.

Var du blant de mange som dessverre ikke vant billett denne gangen? Fortvil ikke… Det er MYE mer knallspennende på gang her på Rockman. Det er bare å glede seg! Følg med fremover….

Følg oss på facebook

«Like» og følg oss på Rockman facebook tilhengerside, så blir du alltid blant de første som får beskjed om nye fete konkurranser, spennende nyheter osv.