Connect with us

Konkurranser

Denne helgen trekkes vinnere av fete Whitesnake billetter – Husk å delta!

Published

on

Photo: Promopicture Whitesnake by Ash Newell

Stem frem dine favoritter blant de 150 nominerte beste rockelåter 2019, og delta samtidig i konkurransen om bl.a. å vinne fete konsertbilletter til deg selv + en venn til Whitesnake + Europe som spiller i Oslo Spektrum 10. mai 2020 der du blant annet vil kunne høre denne legendariske låta:

Det britiske rockebandet Whitesnake, med tidligere Deep Purple-frontmann David Coverdale i spissen, tar turen tilbake til Norge! Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur, og med seg har de selveste Europe. Les også: Legendariske Whitesnake + Europe til Norge i 2020

Les også: Denne helgen trekkes vinnere av fete Rammstein billetter

Førstkommende søndag 2. februar kl. 23.59 er siste frist for å delta!

Slik deltar du i konkurransen:

1. Stem frem din(e) favoritter i listen nedenfor:

2. Gå så inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Pssst! Du kan gjerne invitere med deg flere enn 1 person. Da har du også litt ekstra sjanse til å vinne, MEN da er det vi som beslutter hvem av dine venner som kan bli med deg på konserten!

3. «Like/følg» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Siste frist for å delta i konkurransen er Søndag 2. februar 2020 kl. 23.59. Navn på heldige vinnere av fete konsertbilletter blir trukket ut og offentliggjort her på Rockman i etterkant. Lykke til!