Connect with us

Konkurranser

Denne helgen trekkes vinnere av fete Rammstein billetter – Husk å delta!

Published

on

Foto: Bildekollasje basert på Rammstein bilder fotokredit Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen), Knut Eirik Myhre (Rockman) og promobilder

Stem frem dine favoritter blant de 150 nominerte beste rockelåter 2019, og delta samtidig i konkurransen om bla. å vinne superfete konsertbilletter til deg selv + en venn til ekstrakonserten til Rammstein i Granåsen, Trondheim 27. juli 2020,

Les også: Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge 2020

Dette blir garantert årets «must be there» konsert, på samme måte som den vannvittige utsolgte fjorårets Rammstein konserten som ble gjennomført på Ullevaal Stadion i Oslo foran ca. 30 000 elleville publikummere. En konsert som av «alle» musikkelskere sees på blant tidenes feteste.

Les også: Rammstein på Ullevaal – helt vannvittig konsertgalskap

Førstkommende søndag 2. februar kl. 23.59 er siste frist for å delta!

Slik deltar du i konkurransen:

1. Stem frem din(e) favoritter i listen nedenfor:

2. Gå så inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! 

Pssst! Du kan gjerne invitere med deg flere enn 1 person. Da har du også litt ekstra sjanse til å vinne, MEN da er det vi som beslutter hvem av dine venner som kan bli med deg på konserten!

3. «Like/følg» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Siste frist for å delta i konkurransen er Søndag 2. februar 2020 kl. 23.59. Navn på heldige vinnere av fete konsertbilletter blir trukket ut og offentliggjort her på Rockman i etterkant. Lykke til!