Connect with us

Musikk

Rammstein slipper ny «Spiel Mit Mir»-mix og «Du Hast» video for første gang i 4K – Se og hør her!

Published

on

Photo credit: Paul Harries, Rammstein official press photo at Los Angeles, USA 23 - 24.09.22

Sist fredag (12. mai) ble en imponerende ny blanding av en av de mest kjente og kontroversielle Rammstein låtene gitt ut digitalt: «Spiel Mit Mir (2023 Mix)» som du kan høre her:

Låta er hentet fra Rammstein`s sterke album «Sehnsucht» som ble utgitt i 1997 og er også en del av den remastrede «Sehnsucht Anniversary Edition» som bonusspor og som slippes 9. juni. Den nye miksen vil også bli sluppet i et begrenset opplag som 7-tommers vinyl med «Du hast«, en av bandets mest populære singler. I den forbindelse har bandet nå også sluppet en remastret 4K høyoppløselig versjon av den banebrytende videoen «Du Hast» som du kan se her:

Med deres andre album «Sehnsucht», utgitt i august 1997, oppnådde Rammstein sitt internasjonale gjennombrudd. Ikke minst på grunn av «Du Hast». Den dag i dag er «Spiel Mit Mir», «Du Hast» og mange av låtene på albumet «Sehnsucht» fortsatt en vesentlig del av Rammstein`s live-setliste.

«Sehnsucht Anniversary Edition» vil bli utgitt som CD, dobbel LP (hvit eller svart vinyl), kassett, så vel som digitalt, inkludert en nymikset versjon av «Spiel mit mir». CD og dobbel LP kommer i en preget sølvfolieboks med et 40-siders hefte med upubliserte bilder av bandet fotografert av Gottfried Helnwein.

Trykk her for mer detaljer på Rammstein`s offisielle nettside

Hvilke er dine favoritt Rammstein låter?

– Har du opplevd Rammstein live?
Vi blir aldri lei av lesernes bilder og filmklipp!

Skriv dine kommentarer og del gjerne bilder/ filmklipp på Rockman facebook tilhengerside (her)