Connect with us

Musikk

Siste album blir sannsynligvis Ozzy Osbourne emosjonelle avskjed til millioner av fans verden over

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no - Ozzy Osbourne, Black Sabbath under Tons Of Rock i 2016

Ozzy Osbourne (71) «The Prince Of Darkness» kjemper nå sammen med sin nærmeste familie, kanskje sin aller tøffeste emosjonelle kamp noen sinne etter at han fikk konstatert diagnosen Parkinsons sykdom. Les også: Ozzy Osbourne dypt rørt og takknemlig for all støtte

Bekreftelse av sykdommen ble offentliggjort i forbindelse med et intervju som ble gjennomført med Ozzy Osbourne sammen med hans kone og manager Sharon Osbourne i forrige uke.

Les også: Ozzy Osbourne er rammet av Parkinsons sykdom

Med stor sannsynlighet aldri mer live-konsert

I det meget emosjonelle intervjuet der nyheten om sykdommen ble kjent i forbindelse med programmet «Good Morning America» og som du kan se nedenfor, så får man i all sin tydelighet se og forstå at dette er en svært tøff periode å takle både for Ozzy og hans familie. Når man ser programmet så forstår også alle vi som elsker denne fantastiske vokalist og låtskriver, med stor sannsynlighet aldri ikke mer vil kunne gjennomføre en live-konsert. Etter planen skal han spille sin neste konsert i Atlanta, USA 27 mai, som er en del av sin tidligere turnè «No More Tours 2» som han måtte avlyse p.g.a. sykdom. Deretter er planen å fortsette turneen med ytterligere 45 konserter der siste er i Helsinki 7. desember 2020.

Det verste scenario man kan se for seg er at Ozzy Osbourne avslutter sin fantastiske mer enn 50 års karriere med å kollapse på scenen som sin aller siste opptreden. La oss slippe dette!

Her kan du sjekke ut komplett turneplan

Som det fremkommer i intervjuet så er det å stå på scenen fremfor tusenvis av fans selve «livsnerven» til Ozzy. Det er det han lever og ånder for. Det er derfor umåtelig trist å se hvordan han lider av sin tilstand.

Del 1 – Intervju med Ozzy og Sharron Osbourne:

Del 2 – Intervju med «The Osbournes»

Her kan du lese mer om Parkinsons sykdomsutvikling

Med stor sannsynlighet Ozzy Osbourne aller siste album

Det er også med stor sannsynlighet at hans kommende album «Ordinary Man» som slippes 21. februar 2020 og som vi allerede har fått fantastiske smakebiter fra nok vil bli hans aller siste. Et album som fremstår imponerende sterkt, ikke minst med tanke på hvilken situasjon Ozzy har befunnet seg i.

Ozzy Osbourne emosjonelle avskjedsalbum?

Albumet vil nok med stor sannsynlighet også nå i ettertid fremstå som han emosjonelle avskjedsalbum til millioner av fans verden over. Les også: Ozzy avslører enda flere detaljer til kommende album

Og er er hans fantastiske Black Sabbath bidrag:

Les også: Black Sabbath med mektig avskjedskonsert under Tons Of Rock

Del dine beste Ozzy og Black Sabbath minner

Favorittlåter, konserter og gjerne egne bilder og filmsnutter

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook