Connect with us

Musikk

Ozzy Osbourne avslører flere detaljer til «Ordinary Man» albumutgivelse inkl. låtsamarbeid med Elton John

Published

on

Foto: Ozzy Osbourne albumcover til kommende albumutgivelse "Ordinary Man"

Ozzy Osbourne slapp i november 2019 de to første låtene «Under The Graveyard» og «Straight To Hell» til sitt kommende nye studioalbum «Ordinary Man»

Begge låtene har fått strålende mottakelse av fans over hele verden.

Les også: Her kan du høre de nye Ozzy Osbourne låtene

Tidligere har utgivelsestidspunktet for det kommende album blitt estimert til i løpet av januar 2020, men nå er slippdato bekreftet til 21. februar 2020. Samtidig avsløres nå også albumcover (se nedenfor) og i tillegg slippes enda en ny låt, selve tittelsporet «Ordinary Man» (hør låta nedenfor), som til stor overraskelse er et samarbeid med Elton John.

«Det er en linje i ‘Ordinary Man» der jeg synger, «I don’t want to die an ordinary man,’ which I don’t think I will,” sier Ozzy i en egen uttalelse og fortsetter. «Det var veldig moro å lage dette albumet. Det er veldig forskjellig fra mine øvrige album. Vi spilte inn dette raskt, noe jeg ikke har gjort siden det første albumet med Black Sabbath. Dette gjorde prosessen anderledes, noe jeg faktisk likte«. Han legger videre til at gjestedeltagelse med Elton John og Slash (sistnevnte spiller lead guitar på låtene «Straight to Hell» og «Ordinary Man») bare kom til helt tilfeldig, og gir som et eksempel når han skrev sistnevnte låt at han under skriveprosessen følte at denne låta minte han om en gammel Elton John låt og sier til sin kone Sharron: – «Tror du han ville synge på den?».

Elton John ble spurt og takket ja, både til å synge og spille piano.

I tillegg til Slash og Elton John bekreftes også gjesteartistene Duff MCKagan (Guns N`Roses) spiller bass på «Straight To Hell» og «Ordinary Man» og Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) spiller trommer på alle de tre låtene som så langt er sluppet. I siste pressemelding bekrefter Ozzy også deltagelse av Tom Morello (Raise Against The Machine) og Post Malone.

Veien for å skape albumet «Ordinary Man» var alt annet enn vanlig. Osbourne begynte å jobbe med albumet etter at et alvorlig fall tvang ham til å utsette sine pågående turneringsplaner. Under den kjedelige sykeprosessen fant Prince of Darkness trøst ved å jobbe med nytt materiale.

Begge de sterke låtene » «Under The Graveyard» og «Straight To Hell» som ble utgitt i november 2019 er nominert til den pågående avstemmingen over beste låter 2019.

Stem frem beste låter 2019 – Vinn fete premier

NB! Siste frist for å delta er søndag 2. februar.

Trykk her for å stemme frem dine favorittlåter og delta i konkurransen

Hva synes du om Ozzy sitt kommende album (Så langt)?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook