Connect with us

Konkurranser

Vinn fete Whitesnake + Europe konsertbilletter til deg selv + en venn

Published

on

Foto: Promobilde Whitesnake 2019

Det britiske rockebandet Whitesnake, med tidligere Deep Purple-frontmann David Coverdale i spissen, tar turen tilbake til Norge! Denne gangen er det Oslo Spektrum som står for tur og med selveste Europe som supportband. Konserten gjennomføres 10. mai 2020 og arrangeres av Live Nation Norge.

Les også: Legendariske Whitesnake bekreftet til Norge i 2020

Etter den globale suksessen med albumet «Flesh & Blood» (2019) har Whitesnake spilt intet mindre enn 55 shows i 24 land for mer enn 600.000 fans. Nå utvider de turneen og kommer tilbake til Norge. Bandet spiller låter fra det nyeste albumet, men også hits og favoritter fra sin over 40 år lange karriere. Whitesnake består av David Coverdale (vokal), Reb Beach (gitar), Joel Hoekstra (gitar), Michael Devin (bass), Tommy Aldridge (trommer) og Michele Luppi (keyboard).

På deres siste studioalbum «Flesh & Blood» som ble utgitt i mai 2019 finner du bl.a. denne sterke låta

«Trouble Is Your Middle Name» er også nominert feteste rockelåt 2019.

NB! Rekkefølge for låtene i spillelisten over er tilfeldig plasser

Trykk her for å få frem den komplette spillelisten med alle de 150 nominerte låtene.

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Stem frem dine favoritter og vinn superfete premier

Stem frem dine favorittlåter å delta samtidig i konkurransen om å vinne superfete konsertbilletter til deg selv + en venn bl.a. til konserten med Whitesnake + Europe i Oslo Spektrum 10. mai 2020.

Slik deltar du i konkurransen:

1. Stem frem din(e) favoritter i listen nedenfor:

2. Gå så inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! «Like» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Siste frist for å delta i konkurransen er Søndag 2. februar 2020 kl. 23.59. Navn på heldige vinnere av fete konsertbilletter blir trukket ut og offentliggjort her på Rockman i etterkant. Lykke til!