Connect with us

Konkurranser

200 konserter: – Vinn fete by:Larm festivalpass til deg selv + en venn!

Published

on

Foto: Promobilde Nervosa 2020,

Det nærmer seg årets viktigste festival og musikalske møteplass, by:Larm 2020, som i år gjennomføres 27 – 29. februar i Oslo. Gjennom 3 hektiske dager skal det gjennomføres totalt hele 200 konserter på en rekke scener. For oss som elsker rock så er utvilsomt by:Larm Black, som er rock og metalprogrammet under festivalen det som er det meste spennende. Blant annet konserten med brasilianske Nervosa:

Nervosa kaller seg en «thrash commando unit» og dén tittelen tar det ikke lang tid å bekrefte, hverken på plate eller aller helst: live. Elementer fra thrash av den gamle skolen – gjerne hørt hos åttitallets brasilianske pionerer som Sepultura og Sarcófago i åttitallets Brasil – blandes stilfullt med et moderne og kompakt lydbilde. De klassiske metal-tekstene får et ekstra grad av alvor når de synges av kvinner fra Sao Paulo. Som vokalist Fernanda Lira sier til Revolver Mag: «I’ve been robbed many times, some of them with a gun in my face». Thrash og musikkens fellesskap brukes som rustning mot livets brutalitet. Det gir en tyngde som er med på å gjøre Nervosa til et av de beste thrash-bandene vi har i 2020

«I år er nesten 40% av rock- og metalartistene våre med kvinner, sammenliknet med kun 10-15% tidligere år, og vi er utrolig glade for å ha så mange kvinner i årets line-up. Vi håper vi kan bidra med å rekruttere et større mangfold til scenen med å vise frem flere av alle de knallbra bandene med mangfold i line-upen som er der ute», – Erlend Gjerde, head of by:Larm Black

Årets Black-programmet består av nye godbiter innen punk, hardcore, rock, hardrock og metal. I år vil rock- og metalartistene okkupere henholdsvis John Dee og Krøsset under de tre festivaldagene. Totalt 18 konserter med artister fra Norge, Sverige, Danmark, Island, Brasil og UK står på plakaten:

Combos (NO), Dangerface (NO), Daufødt (NO), Death Throne (NO), Drittmaskin (NO), Dwaal (NO), Konvent (DK), LÜT (NO), Navian (NO), Nervosa (BR), Nyrst (IS), Oberst (NO), Orm (DK), Spurv (NO), Svalbard (UK), The New Death Cult (NO), This Gift Is A Curse (SE)

Her kan du lytte til utvalgte låter fra bandene ovenfor

PS! Nyrst er ikke på Spotify – hør bandets demo her

Trykk her for å følge listen på Spotify

Trykk her for å følge Rockman på Spotify

Her kan du sjekke ut alle band som spiller under årets by:Larm

Å oppleve kanskje for aller første gang nye spennende ukjente «up-and-coming» band gir ofte en fantastisk følelse, spesielt når det låter ubegripelig bra. Og det skjer faktisk ganske så ofte.

Dette vil du vel ikke gå glipp av?

Her kan du bestille billetter til by:Larm 2020

Vinn fete by:Larm festivalpass til deg selv + en venn!

– Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli! «Like» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner.

Onsdag 19. februar 2020 trekker vi ut og offentliggjør navn på den heldige vinner. Lykke til!