Connect with us

Konkurranser

Vinn superfete Alice Cooper + Airbourne billetter til deg selv + en venn – Oslo Spektrum 7. juni 2022

Published

on

Foto: Konsertplakat Alice Cooper 2022 - Live Nation Norway

Alice Cooper har med sine karakteristiske sceneshow sjokkert og underholdt publikum verden over i en årrekke når han entrer Oslo Spektrum 7. juni 2022 med ny superfet turnè.

Denne gangen har han med seg Airbourne som special guests.

Les også: Alice Cooper med special guest Airbourne bekreftet til Norge

Photo credit: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no – Nita Strauss & Alice Cooper at Tons Of Rock 2016

Alice Cooper er utvilsomt en av hardrockens mest innflytelsesrike personer. Eventyret startet gjennom bandet hans, som senere utviklet seg til en braksuksess av en solokarriere. Gruppa ble oppdaget av Frank Zappa i 1969, og signert til hans plateselskap. De hentet inspirasjon fra skrekkfilmer, vaudeville og garasjerock, og skapte et unikt sceneshow som inneholdt elektriske stoler, giljotiner, falskt blod og slanger. Bandet ga ut flere album tidlig på 70-tallet, blant annet «Love It to Death»«Killer»«School’s Out» og «Billion Dollar Babies», som i dag har klassikerstatus. Alice Cooper slapp sin første soloplate i 1975, konseptalbumet «Welcome to My Nightmare». Utgivelsen ble fulgt opp av en banebrytende, teatralsk turné, som virkelig satt fart på karrieren hans. Her må vi også trekke frem «Trash» fra 1989, som inneholdt den massive hitsingelen «Poison». Flere utgivelser, filmer og TV-opptrender senere får publikum fremdeles ikke nok av Cooper, og han fortsetter å gjøre det ha liker best, nemlig å reise rundt i verden for å gi ny og gamle fans en konsertopplevelse utenom det vanlige.

Sjekke denne superfete gitarintroen av Nita Strauss til «Posion»:

Denne gangen har han med seg australske Airbourne som special guests. Rockebandet har gjennom mange år høstet stor internasjonal suksess og toppet listene i hjemlandet, USA og Europa. De er et velrenommert liveband som har turnert verden rundt, og vært support for storheter som The Rolling Stones. I Norge har de blant annet solgt ut Rockefeller og gjestet Tons of Rock.

Les også: Her er guiden til alle de «store» konserter i Norge 2022

Nå kan du vinne superfete billetter til Alice Cooper + Airbourne konserten til deg selv + en venn

Konkurransen er i samarbeid med konsertarrangør Live Nation Norge

Slik gjør du:

  1. Gå inn på Rockman facebookside ( trykk her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner senest innen søndag 29. mai kl. 19.00. Så er du med!
  2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner som blir offentliggjort på Rockman.no

PS! Vi trekker ut hele 2 vinner som hver kan ta med seng en venn!!!!

For å delta i konkurransen: Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook