Connect with us

Musikk

Alice Cooper med special guest Airbourne bekreftet til Norge

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Alice Cooper har med sine karakteristiske sceneshow sjokkert og underholdt publikum verden over i en årrekke. Nå bekrefter konsertarrangøre Live Nation Alice Cooper til Oslo Spektrum 7. juni 2022 med ny turnè. Denne gangen har han med seg Airbourne som special guests.

Her er litt «oppvarming» til den kommende konserten:

Billetter i salg fredag 17. september kl. 10.00.

Alice Cooper er utvilsomt en av hardrockens mest innflytelsesrike personer. Eventyret startet gjennom bandet hans, som senere utviklet seg til en braksuksess av en solokarriere. Gruppa ble oppdaget av Frank Zappa i 1969, og signert til hans plateselskap. De hentet inspirasjon fra skrekkfilmer, vaudeville og garasjerock, og skapte et unikt sceneshow som inneholdt elektriske stoler, giljotiner, falskt blod og slanger. Bandet ga ut flere album tidlig på 70-tallet, blant annet «Love It to Death», «Killer», «School’s Out» og «Billion Dollar Babies», som i dag har klassikerstatus. Alice Cooper slapp sin første soloplate i 1975, konseptalbumet «Welcome to My Nightmare». Utgivelsen ble fulgt opp av en banebrytende, teatralsk turné, som virkelig satt fart på karrieren hans. Her må vi også trekke frem «Trash» fra 1989, som inneholdt den massive hitsingelen «Poison». Flere utgivelser, filmer og TV-opptrender senere får publikum fremdeles ikke nok av Cooper, og han fortsetter å gjøre det ha liker best, nemlig å reise rundt i verden for å gi ny og gamle fans en konsertopplevelse utenom det vanlige.

Denne gangen har han med seg australske Airbourne som special guests. Rockebandet har gjennom mange år høstet stor internasjonal suksess og toppet listene i hjemlandet, USA og Europa. De er et velrenommert liveband som har turnert verden rundt, og vært support for storheter som The Rolling Stones. I Norge har de blant annet solgt ut Rockefeller og gjestet Tons of Rock.

Er du klar for Alice Cooper og Airbourne?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook ( her )