Connect with us

Musikk

Leserne har bestemt: Rammstein har skapt den feteste rockelåta i 2019

Published

on

Skjermdump fra Rammstein musikkvideo "Deutschland"publisert på YouTube

Det tyske bandet Rammstein viser nok en gang et solid eksempel på den enorme populariteten og sterke posisjonen bandet har oppnådd blant musikkelskere i Norge. Denne gang i forbindelse med den svært populære avstemmingen som har blitt gjennomført på Rockman med engasjement fra nærmere 10 000 lesere som har avgitt sine unike stemmer i perioden 26. desember 2019 – 02. februar 2020.

Rammstein «Deutschland» er stemt frem som beste rockelåt 2019:

Når musikkvideoen til låta «Deutschland» (over) ble sluppet 28. mars i fjor fikk bandet hard kritikk, bl.a. for bruken av konsentrasjonsleir-scener og at dette ble brukt som det de mente var salgsfremmende tiltak. Tysk avis: Rammstein publiserer nazi-video på YouTube

«Deutschland» finnes på bandets meget sterke album «Rammstein» som ble sluppet 17. mai 2019. På samme album finner man også den sterke låta «Ausländer» som også var blant de nominerte til avstemmingen, og som imponerende ble stemt frem som nr. 2 og fikk hele ca. 7,5% av stemmene:

Les også: Stem frem beste rockelåt 2019 blant 150 fete låter

Norgesaktuelle Rammstein spiller som kjent hele 2 konserter senere i år, nærmere bestemt i Granåsen, Trondheim 26 og 27. juli. Billettsalger til konserten 26. juli ble utsolgt på under én time og etterspørselen har vært enorm. Aldri før har et metalband solgt like mye billetter i Norge.

Les også: Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge 2020

Les også: Rammstein på Ullevaal helt vannvittig fantastisk konsertgalskap

Alle våre lesere som deltok i avstemmingen av beste rockelåt 2019 var også med i konkurransen om bl.a. å vinne fete billetter til seg selv + en venn til Rammstein ekstrakonserten i Granåsen 27. juli.

Heldig vinner av Rammstein billetter ble:

Den heldige vinnere av fete Rammstein billetter til seg selv + en venn ble:

Birgitte Brueland som tar med seg Cecilia Victoria

Vinneren blir også kontaktet direkte!

PS! Snart avsløres Topp 150 listen og vinner av Whitesnake billetter!

Topp 150 listen som viser komplett resultat av avstemmingen blir offentliggjort i morgen 04.02,2020. I den forbindelse offentliggjør vi også samtidig den heldige vinner av fete Whitesnake billetter. Følg med!

Lyst på enda mer Rammstein konkurranse på Rockman?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside