Connect with us

Musikk

Slayer manager i intervju: – Slutte å turnère betyr ikke slutten på bandet

Published

on

Foto: Slayer promobilde

Kan dette åpne mulighet for «The Big 4» «reunion»?

I et nytt intervju med Mass Live som nå også har blitt gjengitt via flere ledende internasjonale magasiner, har Slayer-manager Rick Sales antydet at selv om mange fans er fokusert på sluttdatoene i slutten av måneden, er ikke dette slutten på bandet.

Han sier videre blant annet at: “Selv om bandet har tatt en beslutning om å slutte å turnere, så betyr ikke dette slutten på bandet. Det er bare slutten på turnéen»

I nesten fire tiår har amerikanske Slayer fremstått som en av verdens fremste thrash-metal band. Gjennom sin musikk og utvikling av denne musikksjanger har bandet også gjort seg udødelige. Bandet som ble dannet i 1981 av gitaristene Kerry KingJeff Hanneman og vokalist/ bassist Tom Araya er sammen med MetallicaMegadeth og Anthrax kjent under «The Big 4» og selve grunnleggerne av thrash metal sjangeren. 22. januar 2018 kunngjorde bandet at de ville legge opp og samtidig gjennomføre en aller siste verdensturnè «Final World Tour». I Norge ble deres siste konsert som også var en del av deres verdensturnè under årets Tons Of Rock i Oslo 28. juni. Slayer spiller sine aller siste konserter i forbindelse med «Final World Tour» i Los Angeles Forum 29 og 30. november 2019.

Skal vi tro manager Rick Sales i forhold til det han sier i intervjuet med Mass Live, så kan det tydeligvis fortsatt være spennenede muligheter for å oppleve Slayer live også i fremtiden. Det første som da slår oss er at en fantastisk superfett greie hadde da vært å oppleve en ny konsertsamling med «The Big 4»

Sjekk denne fete tidligere teaser for utgivelsen av «The Big Four: Live from Sofia, Bulgaria«

Tenk dere for eksempel Slayer, Metallica, Megadeth og Anthrax gå sammen om en «The Big 4» reunion supergig en gang i fremtiden. Kanskje bare en fantastisk rå drøm?

Men tenker man seg om, så er jo ikke dette helt ut i «drømmeland»

Kunne du tenkt deg «The Big 4» reunion?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook