Connect with us

Konkurranser

Vinn fete Judas Priest billetter til deg selv + en venn for sommeren 2020!

Published

on

Foto: Rob Halford, Judas Priest (photo credit Rob Halford facebook)

I samarbeid med konsertarrangør Live Nation Norge, Stavanger Artistformidling & Brynerocken Booking gir vi nå heldige Rockman lesere muligheten til å vinne superfete Judas Priest konsertbilletter til seg selv + en venn. Judas Priest er bekreftet til Norge og spiller på DNB Arena i Stavanger 16. juni 2020.

Bandet har de siste månedene jobbet med design av scenen. De ønsker å gi fansen en helt unik opplevelse. I tillegg vil spillelisten også kunne bestå av spennende Priest musikalske skatter som aldri tidligere har blitt fremført på en scene. Bandet har også iflg. vokalist Rob Halford noen store overraskelser, og lover at den forestående turneen kommer til å bli en episk hyllest til Judas og Britisk Heavy Metal. Se for deg samme allsang som her neste sommer i Stavanger:

Dette vil du ikke gå glipp av!

Les også: Judas Priest bekreftet til Norge 2020 og lover episk opplevelse

Bandet som nylig feiret ”50 Years Of Metal” er bl.a. kjent for å være grunnlegger av karakteristiske ”metalhead-stilen” med nagler og lær. Bandet var også en del av The New Wave of British Heavy Metal. For kort tid siden ble det også kjent at Judas Priest er blant de nominerte artister til å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020. Judas Priest har en meget sterk posisjon blant norske rockeelskere. I en pågående leseravstemming her på Rockman er Judas Priest et krystallklart Topp 3 valg for å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Les også:Dette er lesernes topp 3 favoritter til Rock Hall 2020

Vinn fete Judas Priest billetter til deg selv + en venn!

Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet navn på hvilken personer du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!

«Like» og følg oss på Rockman facebook tilhengerside, så blir du blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Lykke til!

NB! siste frist for å delta i konkurransen er 10. november 2019 kl. 10.00.

Navn på heldige vinnere blir presentert her på Rockman i etterkant.