Connect with us

Musikk

Judas Priest bekreftet til Norge sommeren 2020 – Rob Halford lover episk hyllest til Britisk Heavy Metal!

Published

on

Pressebilde fra Live Nation - Judas Priest 2019

Judas Priest blir nå bekreftet via egen pressemelding til Norge neste år. Nærmere bestemt til Stavanger og DNB Arena 16. juni 2020. Bandet som nylig feiret ”50 Years Of Metal” er bl.a. kjent for å være grunnlegger av karakteristiske ”metalhead-stilen” med nagler og lær. Bandet var også en del av The New Wave of British Heavy Metal. For kort tid siden ble det også kjent at Judas Priest er blant de nominerte artister til å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020. Judas Priest har en meget sterk posisjon blant norske rockeelskere. I en pågående leseravstemming her på Rockman er Judas Priest et krystallklart Topp 3 valg for å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Les også: Dette er lesernes topp 3 favoritter til Rock Hall 2020

Rob Halford forteller til Rolling Stone Magazin at bandet arbeider hard for å gjøre den planlagte turneen til noe helt spesielt. Bandet har de siste månedene jobbet med design av scenen. De ønsker at å gi fansen en helt unik opplevelse. Bandet roter også godt i sin musikalske kiste å leter etter musikalske skatter som aldri tidligere har blitt fremført på en scene. Halford sier videre at bandet har noen store overraskelser, og at den forestående turneen kommer til å bli en episk hyllest til Judas og Britisk Heavy Metal.

Rob Halford er også aktuell med nytt julealbum som nettopp er sluppet.

Les også: Her er Judas Priest vokalistens Rob Halford julealbum 2019

Bandet ble startet tilbake i 1968 og er ett av det mest renommerte og elskede Hard Rock band i verden. Bandet har solgt over 50 millioner plater, og hentet hjem de fleste utmerkelser gjennom en lang og imponerende karrière. Nå kommer de endelig tilbake til Norge og Stavanger!

Konserten arrangeres av Live Nation Norge, Stavanger Artistformidling & Brynerocken Booking.

Forhåndssalg av billetter starter 24. oktober kl. 10.00 via link her: Ticketmaster

Er du klar for Judas Priest?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside