Connect with us

Konkurranser

SISTE FRIST: Vinn fete Judas Priest billetter til deg selv og en venn!

Published

on

Foto: Promobilde Judas Priest - Sony Music

I samarbeid med konsertarrangør Brynerocken Booking og Live Nation Norge gir vi 1 heldige Rockman lesere + en valgfri venn muligheten til å vinne superfete konsertbilletter til Judas Priest.

Les også: Vinn fete Judas Priest billetter til deg selv + en venn

Judas Priest er bekreftet til Norge i 2020 og spiller i på DNB Arena i Stavanger 16. juni 2020. Denne konserten har også i ettertid blitt bekreftet til å bli den eneste i Norge neste år.

Bandet har de siste månedene jobbet med design av scenen. De ønsker å gi fansen en helt unik opplevelse. I tillegg vil spillelisten også kunne bestå av spennende Priest musikalske skatter som aldri tidligere har blitt fremført på en scene. Bandet har også iflg. vokalist Rob Halford noen store overraskelser, og lover at den forestående turneen kommer til å bli en episk hyllest til Judas og Britisk Heavy Metal. Se for deg samme allsang som her neste sommer i Stavanger.

Dette vil du IKKE gå glipp av!

Les også: Judas Priest bekreftet til Norge 2020 og lover episk opplevelse

Bandet som nylig feiret ”50 Years Of Metal” er bl.a. kjent for å være grunnlegger av karakteristiske ”metalhead-stilen” med nagler og lær. Bandet var også en del av The New Wave of British Heavy Metal. For kort tid siden ble det også kjent at Judas Priest er blant de nominerte artister til å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020. Judas Priest har en meget sterk posisjon blant norske rockeelskere. I en pågående leseravstemming her på Rockman er Judas Priest et krystallklart Topp 3 valg for å bli innlemmet i Rock & Roll Hall Of Fame 2020

Les også:Dette er lesernes topp 3 favoritter til Rock Hall 2020

Vinn fete billetter til deg selv + en venn!

Slik deltar du i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet navn på hvilken personer du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!

«Like» og følg oss på Rockman facebook tilhengerside, så blir du blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Navn på heldige vinnere blir presentert her på Rockman i etterkant.

NB! siste frist for å delta i konkurransen er søndag 10. november 2019 kl. 10.00.

Lykke til!