Connect with us

Musikkomtaler

Sammen på turnè og nytt album!

Published

on

Hyperaktuelle Beth Hart og Joe Bonamassa annonserer mini turnè og samarbeid om nytt studioalbum. Studioalbumet blir et oppfølgingsprosjekt fra deres suksessfulle samarbeid med albumet «Don`t Explain» som ble utgitt i 2011:

Begge artistene er tydeligvis inne i en voldsom energisk og superkreativ utvikingsperiode der de begge, på hver sin kant, har stor suksess med sine egne soloprosjekter. Deres popularitet er sterkt voksene både i Europa og i USA. Beth Hart har nylig avsluttet sin Europaturnè i anledning sitt nyeste studioalbum «Bang Bang, Boom Boom», der hun har solgt fulle hus stort sett ved samtlige av sine konserter. Joe Bonamassa har i tillegg til sin suksessfulle solokarriere og nytt studioalbum «Driving Towards the Daylight» som ble sluppet tidligere i år, også kjempesuksess som medlem i rockebandet Black Country Communion. Sistnevnte har også nylig sluppet sitt siste album «Afterglow».

Så………her går det unna!!

I forbindelse med Beth Hart og Joe Bonamassas miniturnè som skal gjennomføres i 2013 er det allerede bekreftet Norgesbesøk og konsert i Bergen 22 juni. Kanskje bookingekspertene Ed Murphy og Jostein Forsbergved Notodden Blues Festival klarer å få Beth Hart og Joe Bonamassa til å sette av noen dager for å besøke NBF i august neste år? Det ville i så fall blitt en gigantsuksess og «stinn brakke» ved arena scenen på brygga.

Les også:

Beth Hart med nytt studioalbum

Joe Bonamassa med nytt sterkt album

Beth Hart som balsam for sjelen

Vi digger Black Country Communion

Continue Reading
Advertisement