Connect with us

Musikkomtaler

Leserne har bestemt: – Dette er Norges feteste Motörhead tatovering

Published

on


(foto: Tatoveringsartist Malin Hille ved Symbolic Ink Tattoo Studio, Oslo og den fantastiske «Lemmy» tatoveringen hun har skapt på låret til Agneta Jeanette Karlstad)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

I etterkant av det plutselige dødsfallet til Motörheads frontfigur og rockelegende Ian Fraser «Lemmy» Kilmister 28. desember 2015 har vi oppfordret våre lesere til å sende inn bilde av sine Motörhead tatoveringer. Alle de fantastiske bidragene som ble innsendt har vi presentert og så latt leserne selv få stemme frem Norges feteste Motörhead tatovering.

Her kan du se alle de flotte Motörhead tatoveringene

Avstemmingen ble gjennomført i perioden 18 – 24. januar 2016 der det ble avgitt totalt 7 386 stemmer. Med tett kamp helt frem til det kun var få timer igjen til deadline var det til slutt bidraget fra Agneta Jeanette Karlstad og hennes fantastiske «Lemmy» tatovering som er laget av tatoveringsartist Malin Hille ved Symbolic Ink Tattoo Studio i Oslo (bilde over) som vel fortjent ble kåret til Norges feteste Motörhead tatovering med totalt 1 989 stemmer.

Her kan du se resultatet av hele den spennende avstemmingen


( foto: Malin Hille som tatoverer «Lemmy» på Agneta Jeanette Karlstad)

– Jeg vil gjerne fremheve min fantastiske tatovør Malin Hille som er lærling på Symbolic Ink Tattoo Studio i Oslo. Denne jenta kommer til å få en vellykket og forhåpentligvis lang karriere som Tattoo artist i tillegg til at hun er utrolig blid sprudlende gal og også en Rock `n Roll dame.

Agneta Jeanette er selvsagt veldig fornøyd med at leserne har stemt frem sitt portrett av Lemmy som Norges feteste Motörhead Tattoo og takker alle som har stemt på henne. – Jeg vil beskrive min Motörhead Tattoo som realistisk og jævla fet. Bakgrunnen for å ta denne tattooen er at jeg elsker Rock `n Roll og for meg er Lemmy definisjonen på Rock `n Roll. Når jeg så hvordan Malin Hille hadde klart å få ned motivet på papir måtte jeg jo bare ha det på kroppen. 

Klarer ikke helt sette fingeren på når og hvordan jeg oppdaget Motörhead, men mest sannsynlig har det nok vært gjennom Headbangers Ball på MTV og p.g.a. den hardtslående kule sounden i tillegg til Lemmys karakteristiske vorter og meget korte jeansshorts. 🙂

 – Motörhead for meg er bare rett frem Rock`n Roll med masse trøkk, befriende og deilig. Ofte når jeg er ute å kjører på Harleyen min er det Motörhead på øret, selv om jeg hører ytterst lite grunnet høy motorlyd. Mine Mötorhead favorittlåter er nok: «Damage Case», «Overkill», «Orgasmatron», «Killed By Death», «Going To Brasil» og selvfølgelig klasikkeren «Ace Of Spades».

 

Jeg fikk oppleve Motörhead på Sweden Rock Festival 2012. De hadde jo mange konserter i Norge, men av en eller annen grunn ble det først da jeg så dem, avslutter den glade vinner Agneta Jeanette

Hvem har Norges feteste Metallica tatovering?

Vi fortsetter jakten på fete tatoveringer og kjører nå videre på for å finne Norges feteste Metallica tatovering. Har du eller noen av dine venner en fet Metallica tatovering?

Send bildet til mailadresse: tips@rockman.no Husk å skrive Metallica i emnefeltet.

Husk også å skrive ditt navn, adresse og alder. Dersom du sender inn bilde av din venn/venninne, så må du bekrefte i mailen at hun/han godkjenner å delta i konkurransen og at bilde + evt. navn blir publisert på Rockman og Nettavisen. Om du ikke ønsker å være anonym, så gi beskjed. Da presenterer vi bildet merket anonym.

Alle bidrag som blir sendt inn blir presentert fortløpende her på Rockman. I løpet av februar lar vi så leserne få stemme frem Norges feteste Metallica tatovering.

Følg med her på Rockman fremover!

Continue Reading
Advertisement