Connect with us

Musikkomtaler

Disse leder lesernes avstemming for beste album 2015: – Se hele listen og stem frem dine favoritter

Published

on


(foto: albumcover til det norske rockebandet Seigmen`s siste album «Enola» fra 2015)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

2015 har vært et fantastisk musikkår. Jevnt fordelt gjennom hele året har vi fått solide utgivelser fra både veletablerte og spennende nye artister. Vi har fått glede av mange sterke og spennende norske utgivelser og kan med stor glede konstatere at norsk musikk lever i beste velgående. Det samme gjelder albumformatet og ikke minst også vinylalbumet som er sterkt tilbake med stadig økende popularitet.

I skrivende stund er det de norske rockelegendene Seigmen og deres sterke comeback album «Enola» som er deres første utgivelse på 18 år som topper listen.

Men alt kan endre seg. DU bestemmer…….

I løpet av desember har Rockman og Nettavisens lesere nominert sine favorittalbum. De nominerte album er en del av listen nedenfor der du kan stemme frem dine favorittalbum. Avstemmingen startet 3. januar i år og avsluttes fk. søndag 31/1 kl. 23.59.

Rett i etterkant av avstemmingen vil vi publisere en egen omtale av samtlige album som blir stemt inn blant Topp 40 og selvsagt da med ekstra fokus på de øverste plasseringer. Ekstra stas vil det selvsagt bli for artist og album som havner helt på topp som beste album 2015.

Savner du noen favorittalbum i avstemmingslisten?

Send oss artistnavn og albumtittel til mailadresse: tips@rockman.no #RMAVSTEMMINGER

Tips: Bruk facebook og twitter deleknappene nedenfor til å dele/spre informasjon om denne avstemmingen til alle dine venner. Da kan du jo i samme slengen også gi disse et hint om hvilke album DU mener de bør stemme på. Skriv og del dine argumenter i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside 

Continue Reading
Advertisement