Connect with us

Musikkomtaler

Er dette et tegn på kun «få dager» til kunngjøring av Guns N` Roses gjenforening?

Published

on


(skjermdump fra Guns N` Roses offisielle nettside)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den offisielle nettsiden til Guns N` Roses er nettopp blitt oppdatert med bandets gamle logo fra «Appetite for Destruction» perioden. Dermed fyres det også ytterligere opp om at en offisiell kunngjøring om gjenforening av den klassiske lineup er kun noen dager unna.

Tidligere har vi skrevet om at kilder nær det legendariske rockebandet Guns N` Roses har bekreftet at bandet skal gjenforenes som sin originale «Appetite for Destruction» lineup og at en offentligjøring av verdensturnè og samtidig feire bandets 30 års jubileum. Ryktene om en gjenforening av originalbesetningen har sirkulert siden gitarister Bumblefoot og DJ Ashba forlot bandet tidligere i år. Slash har avslørt at han og Axl Rose er på god fot igjen, og klassisk-epoken trommeslager Steven Adler og nåværende bassist Tommy Stinson har begge sagt at de håper «Appetite for Destruction» lineup gjenforening.

 – Slash og Axl har muntlig blitt enige om å få ting sammen igjen og gjenforene det opprinnelige bandet. Å spille live er den beste måten å vise frem for verden hvem de er, og også skape de største inntektene, fortalte en musikk insider tidligere til Dish Nation.

Den offisielle nettsiden til Guns N`Roses har også nå oppdatert sin webshop med å legge div. merchandise påført logoen fra «Appetite for Destruction» perioden.

Saken oppdateres #RMROCK

Er du klar for Guns N`Roses?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside 

Continue Reading
Advertisement