Connect with us

Musikkomtaler

Bulldogen «Lemmy» i dyp sorg: – Sørger over Motörhead dødsfallet

Published

on


( foto: Miriam Kolderup)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det plutselige og brå dødsfallet til Motörheads frontfigur og rockelegende Ian Fraser «Lemmy» Kilmister 28. desember 2015 kom som et sjokk for musikkelskere og fans over hele verden. Den største Motörhead og «Lemmy» fansen av dem alle er utvilsomt den 4 år gamle engelske Bulldogen «Lemmy» som bor i Røyken utenfor Drammen.

– Vår kjære engelske Bulldog ble født for nesten 4 år siden, og matmor som Motörhead fan døpte ham Lemmy Kilmister, sier Miriam Kolderup. Navnet hevet noen øyenbryn på valpekurset i Asker, og flere historieløse småbarnsforeldre skygget banen. Lemmy er en sta jævel, men myk innerst inne og ganske så smart! Han driter i hva andre syns om ham, og sover like godt selv om det rocker «louder than everything else» rundt ham.

Rundt halsen har han et navnskilt med hodeskalle og telefonnummer, i tilfelle han møter noen fine tisper. Han har ett skrukkete tryne, en særegen vilje og snorker som en traktor – men vi elsker han for det. Men nå er bulldogen «Lemmy» utrøstelig og i dyp sorg.

Utrøstelige «Lemmy»

I tiden etter Lemmy`s dødsfall har han vært veldig mutt og stille kan matmoren Miriam fortelle. – «Vi har sett Lemmy-dokumentaren noen ganger for å kunne møte hverdagen igjen.. Go’biter hjelper også mot sorgprosessen. Setter vi på «Ace of Spades» så brummer han med sin grove «stemme» og logrer med. «God Was Never On Your Side» og «Whorehouse Blues» er også to store Motörhead favorittlåter som gir halen høy rotasjon, sier Miriam

I morgen lørdag 9. januar skal han benke seg foran Ipad`en sin for å følge den direktesendte og offisielle minnestunden til sin store helt Ian «Lemmy» Kilmister. 

Se den direktesendte minnestunden for «Lemmy» lørdag 9. januar

Se den direktesendte offisielle minnestunden for Ian «Lemmy» Kilmister live her på Rockman i morgen lørdag. 9. september som sendes fra kl. 24.00 – 01.30 sammen med den engelske bulldogen «Lemmy» Kilmister #RMROCK

Continue Reading
Advertisement