Connect with us

Musikkomtaler

All bad things must come to and end!

Published

on

Mötley Crüe er et amerikansk heavy metal band som ble dannet i Los Angeles , California, USA av bassist Nikki Sixx (55) og trommeslager Tommy Lee (51), som senere fikk med seg gitarist Mick Mars (63) og vokalist Vince Neil (53).

Use this google translate button to read this review in your language:


Mötley Crüe innkalte tidligere i år til en egen pressekonferanse der de annonsert at bandet skulle oppløses og at de i den anledning kommer til å arrangere sin egen begravelse ved å gjennomføre en siste verdensturnè  (The Final Tour) i løpet av 2014 og 2015. Foreløpig har bandet bekreftet første konsertdato og sted som vil være i Grand Rapids, Michigan, USA 2 juli 2014. Videre er det lagt opp ett tett konsertprogram i USA frem t.o.m 9 august i Clarkston, Michigan. Så går turen videre til Toronto, Canada 10 august der de gjennomfører et tett program i Canada frem t.o.m. 12 oktober. Videre går da turen tilbake til USA 14 oktober med nok ett tett konsertprogram frem t.om. 16 november før de da setter kursen tilbake til Canada for nye konserter 18, 19 og 21 november. Konsertåret 2014 vil så bli avsluttet  med noen utvalgte konserter i USA i løpet av desember før bandet da tar en velfortjent juleferie. Vi venter spent på eventuelle konsertdatoer og forhåpentligvis egen Europaturnè 2015.

Mötley Crüe ble etablert i 1981 og utgav senere samme år deres debut studioalbum «To Fast For Love».

Siden har bandet fulgt opp med følgende sterke studioalbum utgivelsene «Shout At The Devil» (1983), «Theatre Of Pain» (1985), «Girls, Girls, Girls» (1987), «Dr. Feelgood» (1989), «Mötley Crüe» (1994), «Generation Swine» (1997), «New Tattoo» (2000) og «Saints Of Los Angeles» (2008).

Mötley Crüe har totalt solgt mer enn 75 millioner solgte album og er dermed blant tidenes mestselgende heavy metal band med store hits som blant annet «Dr. Feelgood»:

«Home Sweet Home», «Kickstart My Heart», «Girls, Girls, Girls», «Wild Side», «Don`t Go Away Mad (Just Go Away)», «Shout At The Devil», «Sam Ol Situation (S.O.S.)», «Looks That Kill» og «Live Wire».

Medlemmene i bandet har ofte vært kjent for sin helsprøe livsstil. Medlemmene har hatt mange oppgjør med lovens lange arm, tilbrakt tid i fengsel, missbruk av alkoholisme, lang avhengighet av narkotiske stoffer som kokain og heroin, hadde utallige eskapader med kvinner og er tungt tatovert. Er det noen band som har levd ut til fingerspissene rockeuttrykket Sex, Drugs & Rock `n Roll, så er det nettopp medlemmene i Mötley Crüe. At alle bandmedlemmene fremdeles er «oppe og går» er nærmest en sensasjon i seg selv.

Mötley Crüe er fortsatt full av energi og ønsker å gi seg mens de enda er på topp. Når de nå annonserer at bandet skal oppløses og at de skal gjennomføre en aller siste turnè, så ønsker de å understreke dette med å signere en egen avtale om at de ikke noe gang på et senere tidspunkt skal komme tilbake igjen med en reunion som vi jo har sett utallige andre eksempler på. Vokalist Vince Neil og resten av bandet svarer på spørsmål under pressekonferansen om hvorfor de nå ønsker å oppløse bandet?

«Vi ønsker å avslutte mens vi enda er på topp. Vi ønsker heller ikke bandet skal ende opp på samme måte som man ser ved en rekke andre tidligere store band der enkelt medlemmer blir erstattet av sine brødre o.l. eller andre og bandet til slutt består av kanskje bare en av sine grunnleggere. Vi startet bandet på basert på kjærligheten til ekte rock `n roll og har holdt oss og vært tro mot dette i alle år.

Hva er dine Mötley Crüe favorittlåter?

For å stemme frem dine Mötley Crüe favorittlåter: trykk her >

Continue Reading
Advertisement