Connect with us

Musikkomtaler

Bigbang til ærverdige Royal Albert Hall!

Published

on

Bigbang bekrefter i dag at de er booket til å spille som supportband for den millionselgende suksessfulle duoen Rodrigo y Gabriela for et fullsatt Royal Albert Hall, London i morgen onsdag 21 mai.

Use this google translate button to read this review in your language:


Å spill for en fullsatt sal i ærverdige Royal Albert Hall er i seg selv en fantastisk mulighet, en minnerik livslang opplevelse og ære:

Royal Albert Hall åpnet første gang sine konsertdører allerede i 1871. Senere ble det gjennomført et omfattende renoveringsarbeid av konsertbygget i perioden 1996 – 2004. Konserthuset har gjennom tiden gjennomført unike konsertopplevelser med legendariske band og artister som bl.a. Led Zeppelin, Bob Dylan, Jimi Hendrix, Eric Clapton, The Beatles, The Who osv.

Både sal og scene hvor nå da vårt fantastiske norske rockeband BigBang skal spille ser slik ut:

Med fullsatt sal og over 5 000 publikummere vil dette garantert bli en fantastisk konsertopplevelse.

Etter at bandet Rodrigo y Gabriela så Bigbang på mexicansk TV, likte de det så godt at de tok turen til Norge for å se dem live. Etter en Bigbang-konsert på Sentrum Scene, inviterte Rodrigo y Gabriela bandet til å være med turné.

«Vi trengte ikke lang betenkningstid for å svare på om vi ville spille på en så kul scene hvor flere av våre store helter har spilt» – Øystein Greni, frontfigur i Bigbang.
Etter Royal Albert Hall blir BigBang med Rodrigo y Gabriele videre til Paris og Brussell
I Norge spiller Bigbang sammen med Valkyrien Allstars på disse stedene i sommer:
23. mai – Jærnåttå, Bryne, 21. juni – OverOslo, Oslo, 27. juni – Vervenfestivalen, Horten, 28. juni – Hamar Music Festival, Hamar, 26. juli – Kvamsfjellet, Kvam, 1. aug – Osfest, Os, 2. aug – Fjordfesten, Sandefjord, 23. aug – Smieøya, Skien, 29. aug – Borggården, Trondheim, 30. aug – Byfesten, Kristiansund.
Bigbangs siste album «The Oslo Bowl» ble blant leserne stemt frem blant
de beste albumsutgivelser 2013 >

Continue Reading
Advertisement