Connect with us

Konkurranser

Vinn fete Rammstein konsertbilletter til deg selv + en venn!

Published

on

Foto: Knut Eirik Myhre, www.rockman.no

Var du på den vanvittige fete Rammstein konserten sist søndag på Ullevaal Stadion i Oslo?, eller gikk du glipp av denne? Nå får du en unik mulighet her på Rockman til å vinne superfete konsertbilletter til deg selv + en venn til den allerede utsolgte Rammstein konserten i Granåsen, Trondheim 26. juli 2020

I forkant av Ullevaal konserten sa arrangøren følgende:

«Rammstein er uten tvil et av de mektigste livebandene i verden og vi er enormt stolte over å kunne presentere dem i Norge for deres aller første fulle stadionturné! Denne augustnatten på Ullevaal stadion kommer til å brenne!» – Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live

Og han kunne ikke få mer rett i dette.

Den utsolgte Rammstein-konserten som ble gjennomført på Ullevaal Stadion foran ca. 30 000 mennesker søndag kveld er noe av det mest vannvittige vi har sett. Det er vanskelig å finne ord for å beskrive denne fantastiske galskapen. Innehold av så enormt mye mengder av pyrotekniske effekter og andre elementer er så voldsomt at det slår absolutt alt av det vi har opplevd tidligere. Når dette blandes sammen med knallsterke fengende musikkrytmer og en gigantisk rå lyd, så finner vi ikke ord.

Les også:Rammstein på Ullevaal – Helt vanvittig fantastisk konsertgalskap

Billettene til Ullevaal konserten ble utsolgt i rekordfart på lik linje som Rammstein har solgt ut de øvrige stadionkonsertene som er en del av deres Europe Stadion Tour. Gleden var derfor stor når bandet valgte å fortsette turneen også i 2020 og ikke minst komme tilbake til Norge, denne gang i Granåsen, Trondheim.

Les også: Rammstein bekrefter ekstrakonsert i Norge

Vinn superfete konsertbilletter til deg selv + en venn!

Også denne konserten er utsolgt, så nå har du en unik mulighet til å sikre superfete Rammstein billetter til deg selv + en venn til konserten i Trondheim 26. juli 2020.

Dette gjør du for å delta i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!

Mandag 2. september 2019 kl. 21.00 trekker vi ut og offentliggjør navn på den heldige vinner.

«Like» oss gjerne på Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Lykke til!